''TERRAZZA'': Kafić sa posebnim pogledom na Bijeljinu (foto,video)

Datum:

Share post:

Početkom marta, tačnije 03.03. Bijeljina je, na mjestu bivšeg kafe bara „EROS“, dobila novi kafe bar zanimljivog italijanskog naziva „Terrazza“. Aleksandar Kunovac i njegov kolega, nakon šest godina konobarisanja, odlučili su da otvore kafić koji će da izgleda baš onako kako su oni zamislili.

„Od decembra smo tražili lokal gdje bismo mogli imati lijepu baštu, jer nam je to bio prioritet s obzirom da je pred nama bila ljetna sezona. Predložili su nam da pogledamo ovaj lokal, s obzirom da posjeduje terasu sa lijepim pogledom na Bijeljinu i shvatili smo da je to ono što smo tražili – lijepa bašta na jedan drugačiji način“, rekao je Kunovac za portal Dešavanja u Bijeljini.

Nakon sređivanja donjeg i gornjeg dijela lokala, odnosno bašte, lokala i terase, „Terrazza“ je otvorena, ali su nakon 15 dana rada morali da je zatvore zbog vanrednog stanja izazvanog pandemijom Korona virusa.

TESTNA REKLAMA

„Radili smo 15 dana, a bili zatvoreni dva i po mjeseca. Još uvijek se oporavljamo od svega toga. Planirano renoviranje lokala smo morali da pomjerimo za septembar, kada ćemo kompletno renovirati lokal unutra i napraviti neki svoj koncept. Prioritet su nam u dnevnoj varijanti kafice, a naveče utakmice. Za sada smo prezadovoljni posjetom i sve ovo je više nego što smo očekivali. Sigurno jedno 80% gostiju je prešlo iz lokala gdje smo ranije radili, što znači da su zadovoljni uslugom koju smo nudili. Konobarišemo kolega i ja u smjenama, ali smo zbog količine posla primili još jednog konobara. Prioritet nam je da razradimo tu dnevnu i večernju varijantu i da napravimo lokalni kafić“, iskren je Kunovac.

Kunovac ističe da im gosti poručuju da je šteta što se ranije nisu odlučili na ovaj potez, ali da nikad nije kasno.

„Svi kažu da je dobra atmosfera, što nam je izuzetno bitno, jer smo napravili baš onakav kafić kakav smo htjeli. Nakon renoviranja, planiramo da bar jednom mjesečno organizujemo mini turnir u pikadu, pošto je moj kolega jedan od tri najbolja igrača u Bijeljini. Ukoliko sve bude po planu, od naredne godine naši gosti mogu očekivati i akustične varijante svirki u našem kafiću. Praktikujemo da na svakih 15 do 20 dana organizujemo neke akcije, kao što je recimo promocija i akcija točenog piva našeg sponzora Jelen piva. Veliko je olakšanje imati sponzora kao što je Jelen i već tri godine uspješno sarađujemo s njima. Uvijek su nam maksimalno izlazili u susret, a komercijalista Dario svake godine uspije da nas ispoštuje i obezbijedi neki gratis“, istakao je Kunovac.

Trenutno nemaju u planu zatvaranje terase za zimsku varijantu, ali ukoliko posao nastavi kako je i krenuo, za godinu ili dvije moguće je i to očekivati.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

RADNIK SVE JAČI: BOJAN BURAZOR STIGAO U SEMBERIJU

Radnik iz Bijeljine je svakim danom sve jači, a novo ime je igrač bogatog iskustva, Bojan Burazor. Sadržaj se...

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini. BIJELJINA HANDBALL CUP 2022 će biti održan 19,...

NAŠA REPUBLIKA SRPSKA na današnji dan DOBILA IME

Narodna skupština Srpske Republike BiH usvojila je u Banjaluci 12. avgusta 1992. godine Deklaraciju o državnom i političkom...

RiTE „Ugljevik“ i „Elektro – Bijeljina“ u plusu – Za pola godine ostvarena VIŠEMILIONSKA DOBIT

Zavisna preduzeća Elektroprivrede Republike Srpske (ERS), osim Elektrokrajine, završila su prvu polovinu ove godine u plusu te...