TENISKI LJETNI KUP 2020. od 29. jula do 2. avgusta u BIJELJINI

Datum:

Share post:

Teniski ljetni turnir održaće se od 29. jula do 2. avgusta na teniskim terenima Teniskog kluba „AS“.

„Na turniru će igrati 32 igrača, koji su se rado odazvali na naš poziv budući da se radi o odlično organizovanom turniru, gdje se vodilo računa o svakom detalju. Turnir igraju najbolji teniski rekreativci kako iz Bijeljine, tako i iz okolnih gradova poput Zvornika i Brčkog. Igrače je pored sjajne organizacije privukao i veliki broj nagrada od mnogobrojnih sponzora koji su prepoznali naš trud i želju da Bijeljina postane grad sa teniskom tradicijom“, rekli su organizatori.

Generalni sponzori turnira su: Rakun, Benzinska puma „Petrić“ i BP diskont, a pored njih i picerija „Adagio“, „Sunrise“ kafe bar, „Garden pub“, „Karting centar“, „Majstor za pivo“, „Trijumf“, Foto Stanko, „Leonida Wellnes & Spa“.

TESTNA REKLAMA

Nagrade za najbolje su novčane i materijalne nagrade pobrojanih sponzora. Prvo mjesto osvaja 250 KM, drugo 100 KM, a treće materijalne nagrade sponzora. Organizatori se nadaju da će turnir proći u najboljem redu i da će narednih godina postati tradicionalan. Direktor turnira je Radoš Crkvenjaš, a kreativni direktor Žarko Mirkanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Noć Jackpotova u Brčkom u Vegas Casinu 18. avgusta

Vegas Casino je za vas priredio Noć Jackpotova i četiri specijalna welcome Jackpota: 3x300KM i 1x500KM uz redovne...

Prijavite se za onlajn kurs o preduzetništvu u ekonomiji u razvoju

HarvardX nudi besplatan onlajn kurs “Entrepreneurship in Emerging Economies”, koji je namijenjen svima koji žele da istraže kako...

Penzioneri najčešći korisnici besplatne pravne pomoći

Centru za pružanje besplatne pravne pomoći u prvoj polovini ove godine obratila se 2.581 osoba, što je neznatno...

Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju Grada

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina,...