Šesta po redu „Otvorena vrata“, po novom konceptu, se održavaju danas u Velikoj sali zgrade Gradske uprave od 15.30 časova.

Teme za razgovor će ovaj put biti iz djelokruga gradskog Odjeljenja za prostorno uređenje, kao što su urbanistički problemi, prostorno-planska dokumentacija, legalizacija i slično, a odgovore na pitanja prisutnih građana će davati službenici ovog Odjeljenja.

Tim povodom se na svojoj zvaničnoj FB stranici javnosti obratio i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrovć čiji post prenosimo u cijelosti:

Još jednom podsjećanje da danas od 15:30h Gradska uprava otvara vrata za sve koji žele da postave pitanje iz oblasti urbanizma.

Veliki broj vas mi je tokom ove dvije godine postavljao pitanja upravo iz ove oblasti, danas je prilika da sve vaše nedoumice razjasnite, postavite pitanja, uputite kritike i prijedloge, date pohvale…

Danas je prilika da saznate šta to znači raditi po Regulacionom planom, šta po Urbanističkom planom, koji je plan višeg, a koji nižeg reda, šta je u nadležnosti Grada, šta u nadležnosti republičkog nivoa.

Saznajte koji su Regulacioni planovi usvojeni za vrijeme mandata pokojnog gradonačelnika i zašto ih moramo poštovati.

Saznajte koje Regulacione planove nije usvojila aktuelna Skupština Grada i koju je štetu pričinila gradu na taj način!

Saznajte kako se dobijaju i šta predstavljaju lokacijski uslovi.

Saznajte gdje su sporni imovinsko-pravni odnosi…

I još mnogo, mnogo pitanja iz ove oblasti!

Predstavnici Odjeljenja za urbanizam i prostorno planiranje na čelu sa Borjanom Maksimovićem danas odgovaraju na sva vaša pitanja, slušaju prijedloge, kritike i pohvale.

Ako te šta od ovog interesuje posle posla pravac Gradska kuća!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име