„Goruće probleme građana možemo riješiti uz zajednički napor i aktivno djelovanje“, poručila je Tatjana Perić, kandidat SNSD-a za odbornicu u Skupštini grada Bijeljina pod rednim brojem 5.
Perićeva, koja je od aprila ove godine bila odbornica u gradskom parlamentu u Bijeljini, akcenat u svom radu stavlja na pitanja koja se tiču svakodnevnog života građana i, kako dodaje, tako će biti i u narednom periodu.
“Vjerujem u svijetlu budućnost našeg grada, gdje će svako imati priliku za uspjeh i bolјi život. Problemi kao što su infrastruktura, zdravstvena zaštita i drugi zasigurno se mogu rješiti uz zajednički napor i aktivno djelovanje. Vjerujem da zajedničkim radom možemo stvoriti bolje uslove za život u našoj zajednici i obezbediti budućnost kakvu naši novi naraštaju zaslužuju”, istakla je Perićeva u razgovoru sa građanima.
Ko je Tatjana Perić?

Tatjana Perić rođena je 1978. godine u Visokom. Srednju medicinsku školu i Fakultet zdravstvenih studija završila je u Bijelјini, gdje je stekla zvanje diplomirane medicinske sestre. U Domu zdravlјa Bijelјina radi od 1997. godine i trenutno obavlјa funkciju glavne sestre, koju je preuzela u aprilu 2022. godine. Takođe je diplomirala na Panevropskom univerzitetu „Aperion“ u Banjoj Luci 2021. godine, gdje je stekla zvanje diplomiranog menadžera zdravstvene zaštite. Nјen profesionalni i politički angažman svodi se na posvećenost razvoju zdravstvenog sektora i zajednice u kojoj živi. Udata je i majka dvoje djece.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име