TATJANA BLAGOJEVIĆ: Želim da moja Bijeljina bude jaka i blistava

Datum:

Share post:

Tatjana Blagojević kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, na listi Ujedinjene Srpske, kao svoje prioritete razvoja Bijeljine ističe:

–           Želim da moja Bijeljina bude jaka i blistava, da bude najljepši grad u Republici Srpskoj. Nakon izbora, želim da se kroz političku borbu u Narodnoj skupštini i republičkim organima vlasti izborima za redovne godišnje infrastrukturne tranše u vidu sredstava za razvojne projekte koji bi bili isključivo za naš grad.

–           Želim da naše „bijele zgrade“ ponovo zablistaju i da Bijeljina po njima ponovo bude prepoznatljiva. Takođe, zalagaću se za izgradnju javnih garaža u Bijeljini kako bi se smanjile saobraćajne gužve i nervoza naših sugrađana.

–           Želim da svako naselje u Bijeljini dobije dječije vrtiće i dječije igraonice.

TESTNA REKLAMA

–           Želim da se u mojoj Bijeljini izgrade izletišta, da više iskoristimo turističke potencijale rijeka Drine i Save. Samim tim kada naša Bijeljina i Semberija budu blistavije i jače i naša Republika Srpska kroz sve navedeno biće još snažnija i jača.

–           Idemo skupa, svi zajedno i snažno za našu Srpsku i našu Bijeljinu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...