TAČKA 3: Počeo sastanak u bijeljinskom SNSD… (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je večeras (23. decembar 2022.) u 17 časova i 15 minuta počeo sastanak, odnosno redovna 8. sjednica Predsjedništva Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Sjednica predsjedništva Gradskog odbora SNSD, osma po redu, trebala je biti održana u Bijeljini u utorak (20. decembar 2022. godine) sa početkom u 17 časova i 15 minuta u prostorijama stranke (Filipa Višnjića broj 1), ali je iz protokolranih razloga prolnognirana.

Za sjednicu je kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini predviđeno 5. tačaka Dnevnog reda ali svakako da će najviše pažnje i rasprave biti po trećoj tački Dnevnog reda koja se odnosi na političku situaciju u Bijeljini sa akcentom na eventualni opoziv Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, rekao je sagovrnik Dešavanja u Bijeljini koji je dobro upućen u situciju u bijeljinskom SNSD.

TAČKA 3: Da li počinju pripreme za OPOZIV Gradonačelnika Bijeljine?! (foto)

Na sjednici predsjedništva će se pored usvajanja zapisnika raspravljati i o informaciji oko formiranja vlasti na nivou Republike Srpske i BiH, a biće predočena i informacija o obavljenim razgovorima sa rukovodstvima RSS (Republička stranka Srpske) i NPS (Narodna partija Srpske) Bijeljina.

“VRELA POLITIČKA“ ZIMA U SEMBERIJI 

Tim povodom smo kontaktirali Miroslava Milovanovića predsjednika Gradskog odbora SNSD Bijeljina (20. decembar 2022.) koji je za Dešavanja u Bijeljini rekao da do sada nisu na organima stranke (SNSD) razgovarali na temu opoziva Gradonačelnika Bijeljine iako je bilo puno spekulacija u javnosti na ovu temu.

-Na nas, misleći prevashodno na SNSD ali i Koaliciju Dogovor za Bijeljinu se konstantno vrši veliki pritisak građana zbog nerada Gradonačelnika Bijeljine i mnogih problema sa kojima se građani susreću tako da se tema ‘’opoziva’’ nameće sama po sebi, nastavio je Milovanović.

-U svakom slučaju o tome će definitivnu odluku donijeti naš Gradski odbor kao i naši koalicini partneri ovde u Bijeljini (Koalicija Dogovor za Bijeljinu) bez kojih ne donosimo tako važne odluke, zaključio je Milovanović.

Kontaktirajući pojedine predsjednike političkih partija iz Koalicije Dogovor za Bijeljinu isti su iznosili da je raspoloženje unutar Koalicije danas takvo da je većina stranaka unutar koalicije ZA opoziv Gradonačelnika Bijeljine.

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini nakon, večeras održanog predsjedništva SNSD u Bijeljini, biće održan sastanak Koalicije Dogovor za Bijeljinu, pa tek onda i sastanak Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Nakon svega postavlja se samo po sebi i pitanje da su li počele.pripreme za OPOZIV Ljubiše Petrovića Gradonačelnika Bijeljine?!

Bez obzira na “sastanak“ svakako je da će građani Semberije imati i ‘’vrelu političku zimu’’, (možda grijanje neće ni trebati)!

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Otvaranjem angio sale, prof. dr Zlatko Maksimović ZAVRŠIO mandat kao direktor Bolnice (video)

Sada već bivši direktor Bolnice, prof. dr Zlatko Maksimović, na današnjem otvaranju nove angio sale, podsjetio je da...

Na granici Hrvatske i Slovenije pao snijeg

Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike u Sloveniji i Hrvatskoj. Na snimku koji je poslao čitalac “Nezavisnih” vidi se kako...

„Velike razlike u temperaturi izazivaju tegobe i kod zdravih ljudi“ Ko je najosetljiviji na VREMENSKA KOLEBANJA i kako se zašititi

Temperatura je, na radost mnogih, prava ljetnja, ali se već za dva dana najavljuje pad temperature, koji će...

Najnoviji podaci: Cijene nafte i dalje u porastu, ovo je glavni razlog

Cijene nafte porasle su u utorak nakon što su podaci pokazali da je kineska ekonomija rasla brže nego...