Šta je sa bebom koju je majka ostavila u taksiju? (video)

Datum:

Share post:

Žena koja je, kako nezvanično saznajemo rodom iz Smedereva, na privremenom radu u inostranstvu i majka čak sedmoro djece, ostavila je žensku bebu staru samo nekoliko dana u taksiju kojim se iz Trstenika dovezla u Vrnjačku Banju.

Beba se trenutno nalazi na odeljenju neonatologije u kraljevačkom porodilištu i u dobrom je stanju. Na njenom krevetiću nalazi se parče papira sa veoma tužnom porukom. Naime, na mjestu gdje je trebalo da se upiše krvna grupa majke kod ove devojčice piše "beba iz Vrnjačke Banje – ostavljena", dok kod imena i prezimena majke piše "NN beba 4".

 

Thumbnail

 

TESTNA REKLAMA

Taksista Miloš Mitrović, kod koga je ostavljena beba, kada je shvatio da se majka neće vratiti, odmah je odveo dijete u Dom zdravlja u Vrnjačku Banju.

Majka tek rođene bebe, izašla je u sredu popodne iz taksija u Vrnjačkoj Banji, ali sa sobom nije ponijela dijete. Žena je u taksi firme „Belimi“ iz Trstenika, koji je vozio Miloš Mitrović iz Trstenika ušla sa dvoje djece i korpom, i nakon završene vožnje u Vrnjačkoj Banji izašla sa djecom iz automobila zamolivši taksistu da joj pričuva korpu dok se ne vrati.

"Žena je ušla u moj taksi sa dvoje djece i korpom u blizini autobuske stanice u Trsteniku, i tražila da je odvezem u Vrnjačku Banju. Nisam odmah shvatio da je u korpi ustvari beba. Kada sam prošli nekoliko kilometra, začuli se nešto nalik plaču. Jedno dijete je upitalo majku šta se to čulo, a ona je odgovorila da je mačka – priča Miloš.

On kaže da mu je to odmah bilo sumnjivo i da je pokušavao u retrovizoru da vidi šta je u korpi. Ali, nije mogao jer je njegovo sedišta bilo previsoko.

"Stigli smo do početka šetališta u Vrnjačkoj Banji i ona je zatražila da izađe. Tada je počela da plače. Rekla mi je da ima problem, jer je ostala trudna, da je morala da ode od kuće. Svašta mi je ispričala. I pitala me da li mogu da joj nađem neku ženu kojoj će ostaviti dijete. I kazala je kako mora negde da ga ostavi i da ne smije da ga izvede iz taksija. Onda mi je otvorila korpu i pokazala bebu. A ja sam očekivao da ću u njoj vidjeti mačku. I onda je izašla" rekao je Miloš, koji nam je priznao da se uplašio da bi žena mogla da ostavi bebu u parku i da joj je zato rekao da može da ostane u vozilu.

Pošto je vrijeme prolazilo, a žena se nije pojavljivala, taksista je otvorio korpu i u njoj ugledao bebu. Shvativši da se bebina majka neće vratiti, pribrani taksista je pozvao vlasnika taksija “Belimi” Zorana Đorđevića i rekao mu za bebu. Nakon toga Miloš je dijete odvezao u bolnicu u Vrnjačkoj Banji, odakle je, potom, transportovana u kraljevačku Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...