SVEČANO U OŠ “SVETI SAVA”: Najstarija bijeljinska škola obilježila dan škole (foto)

Datum:

Share post:

Osnovna škola ,,Sveti Sava” Bijeljina, obrazovna ustanova sa najstarijim korijenima u našem gradu, obilježila je danas dan škole, 12. maj.

“Datum kada Srpska pravoslavna crkva proslavlja Svetog Vasilija Ostroškog, važan je za svakog učenika i sve zaposlene u ovoj školi, jer predstavlja jedinstvenu priliku da se, u završnom periodu, zbroje svi uspjesi koji su se, jedan za drugim, nizali tokom tekuće školske godine. Tim povodom dodijeljena su priznanja najboljim sportistima, učenicima koji su osvajali zavidna mjesta na svim nivoima takmičenja, te zaslužnim nastavnicima, firmama i pojedincima koji svojim djelovanjem doprinose boljem i kvalitetnijem radu škole”, istakao je za NoviGlas direktor škole Vladimir Vulović.

 

 

Pored kulturno – umjetničkog programa i dodjele priznanja u centralnoj školi u Bijeljini, svečano je bilo i u područnom odjeljenju škole u Batkoviću gdje su organizovane su sportske utakmice.

Roditelji, ali i nastavnici i učenici, imali su priliku da više od sat vremena uživaju u prigodnom programu koji su uljepšali članovi školskog hora, mladi glumci, recitatori, plesači, pijanisti i članovi folklora.

Direktor škole Vladimir Vulović zahvalio se prisutnima i istakao da, uprkos teškim vremenima, škola odolijeva svim izazovima.

“Naša škola ponosno ide naprijed, držeći se starog, zlatnog pravila – kad se male, vrijedne ruke slože, sve se može!”, istakao je Vulović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: noviglas.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GRADOVI SA NAJVIŠE KREDITA: Banjaluka 56,1, Doboj 46, Bijeljina 27,3 miliona KM

Banjaluka i Doboj imaju najviše kredita: Informacija o stanju javnog duga BiH otkriva da se Srpska zadužuje skuplje...

DODIK: „Srpska stabilna, poštujemo Ustav i Dejtonski sporazum“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Srpska institucionalno stabilna i da poštuje...

Ljubiša Petrović pozvao Viškovića i ministre Minića i Košarca na razgovor u Bijeljini o otkupnoj cijeni pšenice

Saopštenje Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosimo u cjelosti: "Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović je uputio poziv predsjedniku Vlade Republike Srpske...

VODE SRPSKE: Upozorenje – Mogućnost izlivanja bujičnih vodotoka zbog najavljenih čestih padavina i lokalnih nepogoda

Saopštenje JU "Vode Srpske" prenosimo u cjelosti: "Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda do 12. juna se u cijeloj Republici...