SVEČANO U OŠ “SVETI SAVA”: Najstarija bijeljinska škola obilježila dan škole (foto)

Datum:

Share post:

Osnovna škola ,,Sveti Sava” Bijeljina, obrazovna ustanova sa najstarijim korijenima u našem gradu, obilježila je danas dan škole, 12. maj.

“Datum kada Srpska pravoslavna crkva proslavlja Svetog Vasilija Ostroškog, važan je za svakog učenika i sve zaposlene u ovoj školi, jer predstavlja jedinstvenu priliku da se, u završnom periodu, zbroje svi uspjesi koji su se, jedan za drugim, nizali tokom tekuće školske godine. Tim povodom dodijeljena su priznanja najboljim sportistima, učenicima koji su osvajali zavidna mjesta na svim nivoima takmičenja, te zaslužnim nastavnicima, firmama i pojedincima koji svojim djelovanjem doprinose boljem i kvalitetnijem radu škole”, istakao je za NoviGlas direktor škole Vladimir Vulović.

 

 

Pored kulturno – umjetničkog programa i dodjele priznanja u centralnoj školi u Bijeljini, svečano je bilo i u područnom odjeljenju škole u Batkoviću gdje su organizovane su sportske utakmice.

Roditelji, ali i nastavnici i učenici, imali su priliku da više od sat vremena uživaju u prigodnom programu koji su uljepšali članovi školskog hora, mladi glumci, recitatori, plesači, pijanisti i članovi folklora.

Direktor škole Vladimir Vulović zahvalio se prisutnima i istakao da, uprkos teškim vremenima, škola odolijeva svim izazovima.

“Naša škola ponosno ide naprijed, držeći se starog, zlatnog pravila – kad se male, vrijedne ruke slože, sve se može!”, istakao je Vulović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: noviglas.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...

MILIČEVIĆ: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to!

"Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa...