SVE ZA BOLJE USLOVE – Kojadinović i Nešković obradovali mališane u Stanarima

Datum:

Share post:

Privrednik i humanitarac iz Njemačke Miroslav Kojadinović zajedno sa direktorom Doma zdravlja Lopare Želimirom Neškovićem posjetio je danas Osnovnu školu “Desanka Maksimović” u Stanarima kojoj su donirali 5.000 KM za nabavku udžbenika.

Učenici i nastavnici dočekali su donatore istakavši da su svi učenici nezaposlenih roditelja od 5 do devetog razreda od ove donacije dobili udžbenike.

Kojadinović je podsjetio da je na ovu ideju došao na prijedlog Branka Vukovića, načelnika opštinskog odjeljenja, tokom susreta na Danima dijaspore u Stanarima, koju je Nešković odmah prihvatio.

-Djeca su stub društva, koji treba da se njeguje i koja su budućnost naše Republike Srpske-naglasio je Kojadinović

TESTNA REKLAMA

On je dodao da je dijaspora važan faktor društva u cijelom regionu i da je uvijek spremna da pomogne zavičaju.

Prethodno je na prijemu u opštinskoj upravi, načelnik Stanara Radojica Ćelić uručio zahvalnicu Kojadinoviću za poseban doprinos ovoj opštini.

-Kojadinović je primjer kako se voli svoj rod i otadžbina a mi smo mu zahvalni na dobročinstvu-rekao je Ćelić.

Direktor Osnovne škole “Desanka Maksimović” Aleksandar Ristić zahvalio je dobrotvorima i rekao da je više od 70 učenika na ovaj način dobilo udžbenike.

Ristić je napomenuo da je i opština Stanari donirala 4.000 KM za nabavku udžbenika.

-Tokom školovanja shvatio sam da je obrazovanje najvažnije, zato je važno ulagati u obrazovanje djece i poboljšanje uslova nastave-rekao je Nešković koji je uspješan direktor i  ljekar i saradnik za medicinska pitanja njemačke kompanije “Domatek”.

Tokom boravka u ovoj opštini Kojadinović i Nešković posjetili su Veterane odbrambeno-otadžbinskog rata OO Stanari.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas je Sveti Sava, školska slava

Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske...

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...