SVE VIŠE USLUGA U CENTRU ZA BAZIČNU REHABILITACIJU DOMA ZDRAVLJA LOPARE

Datum:

Share post:

Već treću godinu u Domu zdravlja “ dr Rosa Hadživuković “ Lopare radi Služba za bazičnu rehabilitaciju, a pacijenti koji se liječe u ovoj zdravstvenoj ustanovi i kojima su potrebne fizioterapeutske usluge više ne moraju ići u udaljene zdravstvene centre.

Centar za bazičnu rehabilitaciju Doma zdravlja Lopare smješten je u dijelu nedavno izgrađenog objekta ove ustanove i odiše veoma prijatnim odnosom zaposlenih prema pacijentima i uređenim prostorom koji se prostire na 240 metara kvadratnih i gdje se pružaju veoma kvalitetne usluge.

Veliko je interesovanje za manuelnu masažu i ova usluga se pruža i komercijalno, bez pregleda ljekara.

“Manuelna masaža je izuzetno korisna jer se njome postiže ubrzanje cirkulacije, a samim tim i ubrzanje metabolizma, opuštanje i smanjenje bolnih stanja u mišićima”, kaže Irena Vrlješ, fizioterapeut u Službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Doma zdravlja Lopare.

Ona je navela da Centar za bazičnu rehabilitaciju pruža preglede kod ljekara fizijatra, zatim usluge elektroterapije, magnetoterapije, termoterapiju ultrazvučnu terapiju i terapiju laserom, a pružaju se i usluge individualnog vježbanja vezano za deformitete, vježbe za jačanje kondicije i oblikovanje tijela.

“Posjedujemo dobru opremu i stručan kadar, pacijenti više ne moraju ići do Ugljevika ili Brčkog da bi dobili kvalitetne usluge fizioterapeutske usluge”, kaže direktor Doma zdravlja Lopare Dušan Šakotić.

On je naveo da, pored starijih pacijenata, usluge Centara za bazičnu rehabilitaciju koriste sportisti i sve više mladi koji dolaze po savjete i vježbe za za zdravo oblikovanje tijela.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zabrana saobraćaja u Bijeljini 2. i 3. juna

Za potrebe neometanog odvijanja defilea učesnika Međunarodnog fudbalskog turnira „Stopama Save Miloševića“ i Međunarodnog festivala dječijeg i omladinskog...

Narodni proglas Ljubiše Petrovića građanima Republike Srpske

Narodni proglas Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosimo u cjelosti: ”Poštovani građani, Prije 10 dana sam iz moje Bijeljine zajedno sa...

PODRUČNA KOMORA BIJELJINA: Pokrivenost uvoza izvozom 71,18 odsto

Na području Područne privredne komore Bijeljina spoljnotrgovinska razmjena u prva četiri mjeseca ove godine iznosila je 745,46 miliona...

JEFTIĆ: Ističe vrijeme za kompromis boraca i vlasti, ulica je rješenje, ako ne bude dogovora

Ukoliko vlasti ne ispoštuju ono što je dogovoreno, a tiče se poboljšanja statusa i materijalnog položaja boraca Vojske...