„Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na izložbu slika pod nazivom: „Jedna slika, jedna pametna tabla“ u srijedu 26.07. 2023.god. sa početkom u 19 časova, u Galeriji Centra za kulturu “Semberija”“, rekli su organizatori.

Osnovni cilj ove izložbe, kako kažu, nije samo uživanje u umjetnosti, već i mogućnost da zajedničkim naporima doprinesemo povećanju kvaliteta obrazovanja za našu djecu.

„Kupovinom slike na izložbi direktno doprinosite u fond za kupovinu pametnih tabli koje će biti donirane osnovnim školama u Bijeljini. Pametne table su inovativni alati za učenje, koji podižu edukativno iskustvo u učionici na jedan novi stepen, pružajući učenicima interaktivno i privlačno okruženje za njihov akademski razvoj, sa posebnim akcentom na inkluzivnu nastavu, odnosno za djecu sa smetnjama u razvoju, za koje su ove pametne table posebno neophodne. Vjerujemo da je obrazovanje temelj prosperitetnog društva, a ulaganjem u sljedeću generaciju možemo oblikovati svjetliju budućnost za sve. Vaše prisustvo i ućešće u kupovini umjetničkim slika pomoćiće da zajedno napravimo značajnu promjenu u životima mladih umova“, rekli su organizatori i dodali:

„Iskreno se nadamo da prepoznajete važnost ove akcije, te da ćete da nam se pridružiti i dati doprinos ovom zajedničkom plemenitom cilju.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име