Sutra u bijeljinskoj Biblioteci besplatno predavanje Biljane Grbović – Kako da vaspitate bez kritikovanja

Datum:

Share post:

Sutra, u srijedu 23. novembra, od 18.00 časova, možete prisustvovati besplatnom predavanju „Kako da vaspitate bez kritikovanja“ koji će održati Biljana Grbović.

Biljana je rođena 1977. godine u Novom Sadu. Majka je troje dece koja sada imaju 12, 15 i 18 godina, a sa svojim mužem živi u braku već 19 godina.

„Moj ,,novi život”, (kada to kažem, mislim na onaj deo koji sledi nakon 30. godine, u kom sam promenila način razmišljanja i donela mnogo korisnih odluka), za mene predstavlja najveću potvrdu da svako samostalno ,,može da skroji sreću”, da su promene moguće, da život nosi čoveku okolnosti koje su u skladu sa tim ko je on, da svako, bez obzira na to kako je vaspitavan i u kakvim uslovima je odrastao, može sebi da otvori put ka uspehu i ljubavi prema sebi i drugima“, Biljanine su riječi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Do kraja decembra preventivna kampanja za mirne i bezbjedne praznike – Pucanj nije muzika, vatreno oružje nije instrument (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske počinje danas preventivnu kampanju “Slavi odgovorno” čiji je cilj upoznavanje građana o...

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...