SUTRA oblačno, na istoku i jugoistoku padavine

Datum:

Share post:

U Republici Srpskoj sutra će preovladavati promjenjivo oblačno vrijeme u većini predjela, a na istoku i jugoistoku sa malo snježnih padavina.

Ujutro biće malo do umjereno oblačno na sjeveru, sjeverozapadu i zapadu, te hladno sa umjerenim, u planinama jakim mrazom. U većini ostalih predjela biće pretežno do potpuno oblačno. Na istoku i juguoistoku u visokoj Hercegovini moguć je slab snijeg.

Prijepodne i tokom dana na jugozapadu, zapadu i sjeveru biće sunčano. Na istoku, sjeveroistoku i jugoistoku nakon prolaznog suvog vremena ponovo će tokom dana biti uslova za slab snijeg ili njegovo provijavanje. Poslijepodne suvo.
Krajem dana doći će do razvedravanja u svim predjelima.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjeveroistočni, u Hercegovini umjerena do jaka bura.

Minimalna temperatura biće od  minus 5 do 0 stepeni, na jugu do 2, a na planinama od minus 8 stepeni Celzijusovih.
Najviša dnevna temperatura iznosiće od 3 do 8,  na sjeveru i jugu do 11,  u planinama od minus 2 stepena Celzijusova.
Temperatura danas u 14.00 časova : Bjelašnica minus 10, Sokolac i Han Pijesak minus 4, Kalinovik minus 3, Nevesinje minus 2, Gacko i Srebrenica minus 1, Sarajevo i Mrkonjić Grad 0, Foča i Višegrad 1, Rudo 2, Ribnik, Banjaluka i Doboj 3, Novi Grad, Zvornik i Prijedor 4, Srbac 5, Bijeljina 6, Bileća 8,  Trebinje 12 stepeni Celzijusovih.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...