Sutra oblačno i suvo

Datum:

Share post:

U Republici Srpskoj sutra će biti pretežno oblačno, tmurno i suvo vrijeme, jedino na jugu uz slabu kišu povremeno.
Ujutro će biti oblačno, sa pojavom magle oko rijeka i u kotlinskim predjelima, te na visoravnima. Na jugu oblačno uz uslove za slabu kišu.
 
Tokom dana ostaje pretežno oblačno, lokalno tmurno vrijeme. Doći će do djelimičnog kidanja oblačnosti od centralnog pojasa na sjever i sjeveroistok, pa će tamo biti i sunčanih intervala.

Na jugozapadu i jugu  biće povremene kiše.

Duvaće umjeren  istočni vjetar, povremeno pojačan, u Hercegovini umjerena bura, zatim jugoistočni. Popodne vjetar u slabljenju.

Minimalna temperatura vazduha biće od 2 do 7 stepeni, na jugu do 9, a na planinama od minus 3 stepena Celzijusova.
Najviša dnevna temperatura vazduha u većini predjela biće od 8 do 13 stepeni, na sjeveroistoku i istoku oko 15, a u planinama od 3 stepena Celzijusova.

Temperatura danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus 5, Kalinovik minus 1, Han Pijesak 0, Mrkonjić Grad, Šipovo i Bihać 1, Sarajevo, Srebrenica, Drvar i Zenica 4, Prijedor i Srbac 5 , Foča i Tuzla 6, Bijeljina, Višegrad i Rudo 7, Nevesinje, Gacko i Zvornik 8, Mostar i Široki Brijeg 14, Bileća, Trebinje i Neum 15, Stolac 17 stepeni Celzijusovih.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

SERVISNE INFORMACIJE za 19. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

VRIJEME DANAS umjereno oblačno uz moguće slabe padavine

Ujutru umereno oblačno uz sunčane periode i hladnije, u višim predelima slab mraz. Mjestimično uz riječne doline i...

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...