“Support Trade: Servis za podršku domaćim proizvođačima u komercijalnim poslovima

Datum:

Share post:

Na globalnom tržištu vodi se ozbiljna borba za proizvode i usluge, a kompanija “Support Trade” iz Bijeljine domaćim preduzećima nudi pomoć i inovativan pristup u posredovanju međunarodnoj trgovini.

Support Trade je nezavisna konsultantska agencija za spoljnotrgovinske poslove.

U pitanju je, popularno nazvani, “outsourcing” servis koji proizviđačima pruža podršku u plasmanu njihovih proizvoda na strano tržište, ali i u nabavkama potrebnih sirovina, repormaterijala, alata, itd.

Pored prodaje i nabavke Support Trade pruža usluge, odnosno podršku i u organizaciji međunarodnih transporta, projekt menadžment, istraživanje tržišta, umrežavanje i slično.

TESTNA REKLAMA

Osnivač Darko Tomić, Support Trade voli nazvati nevidljivim komercijalnim menadžerom, kome firme ne moraju plaćati platu, ne treba mu radni sto, računar, telefon, automobil, itd, a radi komercijalne poslove za tu firmu.

Dakle besplatno, sve do momenta dok ne isporuči benefit toj firmi.

 “Smatram da u našoj državi ima mnogo dobrih firmi koje imaju dobre I kvalitetne proizvode, koji zaslužuju da se nađu na stranom tržištu, a samim tim i te firme da povećaju svoju proizvodnju, zaposle više radnika. Strateški ekonomski interes svake zemlje na svijetu jeste izvoz, odnosno pokrivenost uvoza izvozom. Misija Support Trade-a je upravo da pomogne taj izvoz”, kaže on.

Prema njegovim riječima, svijet se trenutno nalazi u teškoj situaciji.

“Nestašica je već tu, a tek će da bude. Našem domaćem tržištu je potreban servis koji će biti osposobljen da u teškim vremenima naše tržište snabdijeva potrebnim robama I uslugama. Ponekad je potrebna samo dobra energija koja pokreće stvari sa mjesta, a “Support Trade” je ima”, poručio je Tomić.

Više o Support Trade-u možete pogledajte na sajtu www.supporttrade.ba ili na profilima na društvenim mrežama.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

KOŠARKAŠI BIJELJINSKE BUDUĆNOSTI SLAVILI NAKON PRODUŽETKA U ISTOČNOM SARAJEVU

Košarkaši Budućnosti savladali su Slaviju u Istočnom Sarajevu 96:90 poslije produžetka u utakmici 5. kola prvenstva BiH. Kasnio je...

MUSTAFA GRADAŠČEVIĆ, SDA: “Poslanici Pokreta za državu (SDP, BHZELENI, DF) IZDALI STE I PRODALI povjerenje onih ljudi koji su vam povjerili svoje glasove“

FB status kandidata SDA, u okviru Pokreta za državu na predhodnim Opštim izborima Mustafe Gradaščevića iz Bijeljine –...

Dresovi Ujedinjene Srpske hit u Kataru (foto, video)

Svjetsko prvenstvo u Kataru ovih dana je u centru pažnje čitave planete. https://youtu.be/2_xPqgpGh6M I dok fudbalska reprezentacija Srbije, na žalost...

TRIVIĆEVA IZOSTALA Borenović i Stanivuković sa odbornicima i poslanicima: Usvajamo pobjedničku taktiku za naredne izbore (foto)

Rukovodstvo PDP-a sa vidnim izostankom Jelene Trivić danas se okupilo na ručku. Sve su objavili i na društvenim...