„Sunrise BetOle beach volley tour 2023“ karavan ove godine stiže u četiri grada. Najpopularniji turnir u odbojci na pijesku na teritoriji Republike Srpske organizuje firma „Management Event Box“, na čelu sa direktorima turnira Bojanom Novokmetom i Dušanom Perišićem.

Poslije dvije uspješne sezone, sa velikim brojem učesnika, ljubitelji odbojke na pijesku moći će i ove godine da pokažu svoje viještine i konkurišu za rekordne nagrade. Pored većeg budžeta nagradnog fonda, ovaj put biće organizovana i dva ženska turnira, i to u Bijeljini i Gradišci.

Prvo takmičenje biće u Trebinju – 8. i 9. jula, zatim se karavan seli u Gradišku 15. i 16. jula, Bijeljinu 29. i 30. jula, dok će poslednji domaćin turnira biti Brčko – 5. i6. avgusta.

Zlatni sponzor ovogodišnjeg turnira biće kladionicaBetOle – novi lider u online betting-u, a pored zlatnog sponzora bismo ovom prilikom željeli da se zahvalimo i našim generalnim sponzorima turnira na čelu sa direktorom Elektroprivrede Lukom Petrovićem, ministrom trgovine i turizma gospodinom Denisom Šulićem i direktorom Auto Puteva Republike Srpske Nedeljkom Čorićem, kao i sponzorima i prijateljima.

“Dobar glas daleko se čuje, a zahvaljujući velikom uspjehu koji je turnir postigao prethodnih sezona, ne čudi što vlada veliko interesovanje za ovogodišnji turnir. Ukoliko i vi želite da prijavite svoj tim to možete učiniti na broj telefona +38765583577. Prijavite se i dođite da se družimo u nekom od četiri pomenuta grada. Neka ovo ljeto protekne u znakunajbolje odbojke na pijesku. Važno je učestvovati, ali… IGRAŠ DA DOBIJEŠ!!! Vidimo se!”, poručili su organizatori.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име