Saopštenje organizatora Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024. prenosimo u cjelosti:

„Za vikend se igra ovogodišnji Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024. u našem gradu! 

Nakon uspješno završnenog turnira u Trebinju, naš karavan ovog vikenda seli se u Bijeljinu! 

Prijavama ekipa iz Slovenije , Ukrajine, Brazila, Litvanije i cijelog regiona ( Srbija, Crna Gora, Hrvatska i BiH ) ovaj ,,tour” dobija karakter medjunarodnog turnira koji će prikazati najkvalitetniju odbojku ovog ljeta koju možemo vidjeti u našoj Republici Srpskoj, a vjerovatno i na Balkanu! 

Turnir u će imati bogat nagradni fond ( 1.mjesto 1.000€ / 2.mjesto 500€ / 3.mjesto 200€ ) i nema sumnje da će ekipe biti silno morivisane .

Ovom prilikom bih se zahvalio svim sponzorima koji su pomogli naš projekat  , jer bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Posebno bih se zahvalio našem pokrovitelju, predsjedniku Republike Srpske gospodinu Miloradu Dodiku, zlatnom sponzoru firmi Bet Ole, našem ministru trgovine i turnizma Republike Srpske gospodinu Denisu Šuliću, direktoru Autoputeva Nedeljku Ćoriću, dekanu Pedagoškog fakulteta prof.dr Daliboru Steviću  i svim ostalim sponzorima koji su prepoznali najkvalitetniju odbojkašku priču u našoj državi.

Očekujemo da ljubitelji odbojke ispune tribine na sportskim terenima OŠ ,,Sveti Sava” , jer sve ovo radimo radi publike  i  promocije jednog od najljepših olimpijskih sportova! 

Nagradni fond je najveći u istoriji turnira u našoj državi, organizacija će biti podignuta na viši nivo u odnosu na prethodne godine , tako da vas zaista očekuje pravi spektakl!!!

Finalni mečevi će se uživo prenositi na portalu Moja Bijeljina i web stranici Meb.Events.

Vidimo se na pijesku 

Sve informacije i dešavanja na turnirima možete pratiti na našem veb sajtu: meb.events“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име