Studentkinje Univerziteta u Sarajevu školovanje nastavljaju u Beogradu – biće stipendisti države Srbije

Datum:

Share post:

Valentina Vujičić i Slađana Todić, studentkinje Fakulteta kriminalistike, kriminologije i bezbjednksnih studija Univerziteta u Sarajevu, koje su prethodnih dana bile izložene medijskoj hajci od strane svojih kolega, ali i građana Sarajeva i Federacije BiH, školovanje će nastaviti u Beogradu, rečeno je na konferenciji za novinare koja je održana u Istočnom Sarajevu.

Generalni direktor „Sarajevo-gas“ Nedeljko Elek rekao je da će, na poziv direktora Bezbjednosno- informativne agencije (BIA) Srbije Aleksandra Vulina, Slađana i Valentina studiranje nastaviti na Akedemiji za nacionalnu bezbjednost u Beogradu.

– Slađana i Valentina biće stipendiste države Srbije i biće im obezbijeđen smještaj u studentskom domu, dok će ostatak finansijskih troskova studija snositi preduzeće Sarajevo- gas – rekao je Elek.

Slađana i Valentina nisu željele da osvrću na događaje koji su se desili proteklih dana, ali su istakle da je posle svega jasno da nastavak školovanja u Sarajevu nije moguć.

Konferencija za novinare studentkinja izloženih medijskoj hajci

Zahvalile su se na podršci direktoru agencije BIA Aleksandru Vulinu, predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, građanima Bijeljine, Istočnog Sarajeva, ali i cijele Republike Srpske.

Dešavanja u Bjeljini
Izvor: rtrs.tv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: ODRŽANA DVADESETA REDOVNA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

ODRŽANA DVADESETA REDOVNA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE Na današnjoj dvadesetoj redovnoj sjednici raspravljao se o 27. tačaka dnevnog reda. "Danas smo...

Dugogodišnji anonimni donator poklonio trenerke i majice djeci sa poteškoćama u razvoju KK „Fenix Basket“ Bijeljina

Djeca se teškoćama u razvoju od prijatelja i dugogodišnjeg donatora KK "Fenix Basket" Bijeljina, koji je i ovaj...

Sutra Dan žalosti u Srpskoj

Vlada Srpske proglasila je 27. septembar Danom žalosti Vlada Republike Srpske proglasila je 27. septembar Danom žalosti zbog tragičnih...

ŠAMAC: Sastali se Milićević i Marfi (foto)

Predstavnici Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH zajedno sa NJ.E. ambasadorom Majklom Marfijem danas su upriličili posjetu Opštini...