STEVO LAZIĆ, BP ''DRAGSTES'': Morate nas saslušati i pomoći da RIJEŠIMO PROBLEM! (foto,video)

Datum:

Share post:

Stevo Lazić, vlasnik BP „Dragstes“, danas je još jednom organizovao protestnu vožnju, ovoga puta kroz centar grada, da bi ukazao na svoj problem sa kompanijom „Nešković“.

„Danas smo se ponovo okupili u znak protesta zbog problema sa kompanijom „Nešković“, „Elektrodistribucijom“ i Gradskom upravom, bolje rečeno inspekcijom grada, građevinskom inspekcijom.

Do današnjeg dana, niko nam nije izašao u susret. Mi od 13. maja nemamo struju. „Elektrodistribucija“ se ne oglašava, inspekcija se ne oglašava.

TESTNA REKLAMA

Potpisnik Dragiša Maksimović iz „Elektridistribucije“ napravio nam je problem, gdje je naša imovina uzurpirana. Takođe, od urbanističko-građevinske inspekcije i Radovana Petrovića imamo dopis. Ovo traje od 01.08.2019. godine, gdje se nalaže kompaniji „Nešković“: „da se preduzmu odgovarajuće mjere radi zaštite dijela dalekovoda visokog napona“ koji je u našem vlasništvu. Niko nam ni danas dan ništa ne pomaže“, rekao je Lazić za portal „Dešavanja u Bijeljini“.

Lazić je još jednom istakao da njihova benzinska pumpa u Crnjelovu od 13. maja nema struje na parceli koja je kupljena 1980. godine i da oni nastavljaju dokle god se njihov problem ne riješi.

„Nadležni inspektor Radovan Petrović samo piše kompaniji „Nešković“, ovaj plati i tako se nastavlja od, kako sam rekao, 01.08.2019. godine, pa sve do danas. Ne znamo ni mi više ni kuda, ni šta, ni kome se više obratiti. Nastavićemo mirnom vožnjom, dok nas neko ne sasluša, pogleda naš problem i pomogne nam. Hvala vam na podršci. Idemo dalje“, zaključio je Lazić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

TRIVIĆ U BIJELJINI: Gradonačelnik Petrović se odlično nosi sa svim izazovima koji potiču iz domena politike (foto)

Pantelinskoj duhovnoj večeri u Bijeljini, prisustvovala i potpredsjednik PDP RS i kandidat za predsjednika RS Jelena Trivić koja...

BIJELJINA: Održano Pantelinsko duhovno veče (foto)

Večeras je u Bijeljini u Centru za kulturu "Semberija" održano Duhovno veče u sklopu Pantelinskih dana. Duhovnoj večeri...

BIJELJINA: Delegacija SPS na manifestaciji “Pantelinsko duhovno veče“

Delegacija SPS Bijeljina prisustvovala je večeras kulturnoj manifestaciji “Pantelinsko duhovno veče” u Bijeljini. Delegaciju bijenskog SPS su predvodili dr...

ŠAROVIĆ U BIJELJINI: Semberija ima veliki potencijal da bude najrazvijenija regija u BiH (foto)

Mirko Šarović, predsjednik SDS RS i kandidat za Srpskog člana Predsjedništva BiH na oktobarskim izborima, prisustvovao je večeras...