STEVANDIĆ NOSILAC LISTE ZA NSRS: Ujedinjena Srpska predala kompletne liste CIK

Datum:

Share post:

Generalni sekretar Ujedinjene Srpske, Neven Stanić, predao je danas u centrali Centralne Izborne Komisije kompletne izborne liste.

Stanić se zahvalio svim izbornim jedinicama što su brzo i profesionalno, dostavili spiskove, bez ikakvih zamjerki ili grešaka, što je samo dokaz profesionalnosti i predanosti rada Ujedinjene Srpske.

Nosioci lista Ujedinjene Srpske za Narodnu Skupštinu Republike Srpske su Nenad Mejakić u Izbornoj jedinici jedan, Jovana Kodić u Izbornoj jedinici dva, Nenad Stevandić u Izbornoj jedinici tri, Miodrag Tešendić u Izbornoj jedinici četiri, Sreto Đurković u Izbornoj jedinici pet, Milan Trninić u Izbornoj jedinici šest, Kostadin Vasić u Izbornoj jedinici sedam, Slava Brezo u Izbornoj jedinici osam i Milan Kovač u Izbornoj jedinici devet.

Nosioci kandidatske liste Ujedinjene Srpske na izborima za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan će biti Milan Petković, Izbornoj jedinici dva Milan Novitović, a u Izbornoj jedinici tri Nenad Prodanović.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...

SERVISNE INFORMACIJE za 9. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...