Stevandić izbacio Vukanovića i Vučinića sa sjednice NS RS – duel nastavljen u skupštinskom holu (video)

Datum:

Share post:

Nakon što je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić iz skupštinske sale izbacio poslanike Liste za pravdu i red Nebojšu Vukanovića i Đorđa Vučinića, duel je nastavljen i u skupštinskom holu.

Tokom skupštinskog zasijedanja došlo je do verbalnog okršaja između predsjednika NSRS Nenada Stevandića i nakon čega je Stevandić izrekao mjeru udaljenja poslanicima Liste za pravdu i red Nebojši Vukanović i Đorđu Vučiniću.

Šef Kluba poslanika Za pravdu i red Nebojša Vukanović poručio je da predsjednik NSRS Nenad Stevandić nastavlja sa nedoličnim ponašanjem u sali Narodne skupštine.

„Tri dana mi trpimo primitivizam i nasilje Nenada Stevandića. Postoje snimci o njegovoj ratnoj prošlosti kad je maltretirao civile. Njegove ruke su prljave“, rekao je Vukanović.
Vukanović kaže da njegovi poslanici imaju više pojedinačnih glasova od Nenada Stevandića i da je on u sukobu čak i sa drugim osobama iz rukovodstva Parlamenta
„Svoje frustracije neka prosipa na nekom drugom mjestu. Kad tad će se institucije osloboditi pa će da odgovara. Pravda je spora ali dostižna“, poručio je Vukanović.
Poslanik Liste za pravdu i red Đorđe Vučinić je poručio da Stevandić hoće da uguši glas slobodnog naroda u Narodnoj skupštini.
„Ovo što radi Nenad Stevandić neće mu proći. Ovo je samo dokaz šta oni žele da urade sa kriminalizacijom klevete“, rekao je Vučinić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...

BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak...