Predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić uputio je čestitku povodom 16 godina od osnivanja Srpske napredne stranke predsjedniku SNS-a Milošu Vučeviću, naglasivši da će Ujedinjena Srpska i Srpska napredna stranka i dalje nastaviti zajednički rad na budućnosti Republike Srpske i Srbije.

U čestitki Stevandić ističe da dugogodišnja saradnja i prijateljstvo između Ujedinjene Srpske i SNS-a predstavlja temelj za dalju političku i nacionalnu saradnju, te je izrazio uvjerenje da će Srpska napredna stranka nastaviti sprovoditi svoju političku viziju koja vodi ka očuvanju regionalnog mira i ekonomskog napretka.

-Srbija je pod rukovodstvom SNS-a vratila međunarodni ugled i snagu koju zaslužuje, te će i u budućnosti nastaviti da se bori za svoj suverenitet, ali i za očuvanje srpskog identiteta ne samo u Srbiji, nego i u svim zemljama regiona gdje živi srpski narod – naveo je Stevandić u čestitki.

On je takođe naglasio da Ujedinjena Srpska u SNS-u vidi važnog nacionalnog i političkog partnera, te da posebno cijeni zalaganje Srpske napredne stranke kada je u pitanju Republika Srpska i njeni interesi.

-Svjesni smo da se suočavamo sa izazovnim vremenima, ali isto tako vjerujem da će pod Vašim vođstvom SNS, ali i Srbija, ostati nepokolebljivi – poručio je Stevandić, dodajući da će Ujedinjena Srpska uvijek stajati uz Srpsku naprednu stranku u borbi za zajedničke ciljeve i u izgradnji bolje budućnosti za srpski narod.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име