„Stati neću“ Dončić razgovarao sa borcima u Prijedoru, stigla i Trivićeva

Narodni poslanik i član Predsjedništva NF, Radislav Dončić, razgovarao je u Prijedoru sa demobilisanim borcima i ponovio zahtjeve koje je uputio Vladi Republike Srpske.

Dončić je izjavio da iz Vlade još nije dobio odgovor i da se nazire da „od toga neće biti ništa“.

-Želim da čujem mišljenje ovih ljudi, jer ja svoju bitku nastavljam dalje onako kako sam je započeo. Stati neću dok ne ispune tri zahtjeva, a to lako mogu da urade. Kada uradimo reviziju boračkog spiska, para će ostati. A onda te pare prebaciti pravim borcioma. Može li biti poštenije i bolje – upitao je Dončić.

Podrška mu je stigla i od predsjednice Narodnog fronta, Jelene Trivić.

-Večeras sam zajedno sa narodnim poslanikom Radislavom Dončićem i Biljanom Knežević u Prijedoru razgovarala sa borcima Vojske Republike Srpske i planu daljih aktivnosti u pravcu ispunjenja zahtjeva koji su izneseni na protestima boraca. Borci su saglasni i jedinstveni da se od zahtjeva ne smije odustati. Uvijek ću pružiti podršku onima koji su omogućili da mi danas živimo slobodu, a kojima se kao društvo toliko godina nakon rata nismo odužili – objavila je Trivićeva na Fejsbuku.

Podsjećamo, Dončić je 18 dana protestovao na Kostrešu, a onda je zajedno sa borcima održao protest u Banjaluci. Traži da borački dodatak bude 7 KM po mjesecu učešća u ratu, reviziju boraca i hitno zapošljavanje djece poginulih boraca.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име