STANIVUKOVIĆ ZA KONJA izdvojio čak 45.000 KM 

Datum:

Share post:

Poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković kupio je nedavno konja njemačke pasmine za kojeg je izdvojio 45.000 KM.

Mladi poslanik nedavno se na društvenim mrežama pohvalio konjem Fargom, ne navodeći koliko ga je platio.

Prema saznanjima objavio je portal Banjaluka24.net riječ je o vrhunskom konju skupocjene njemačke pasmine “kave pijene”, a plamenito grlo mu je prodao biznismen i uzgajivač konja Irfan Cepić iz Prijedora.

-Stanivuković je odlučio da nauči jahati, a poslije duge potrage kod vrhunskih odgajivača pazario je konja izuzetnih osobina i pedigrea. Kako je sam ispričao, za njega je izdvojio čak 45.000 KM, što običnom stanovništvu, koje živi od plate, izgleda mnogo, ali za nekoga ko istinski voli konje i pritom ima mnogo novca kao Draško to ne predstavlja neki trošak, pogotovo ako se radi o plemenitom grlu vrhunskog pedigrea, kao što je ovo – rekao je jedan od Stanivukovićevih prijatelja.

U tekstu se navodi da je Stanivuković svog novog ljubimca smjestio u poznatoj uzgajivačnici konja na Čokorskim poljima, gdje za njegov boravak, kao i ostali vlasnici konja, plaća mjesečni pansion od 400 KM.

TESTNA REKLAMA

To je, kažu upućeni u uzgoj konja, samo mali dio troškova koji sa sobom nosi tako skup sport pošto se mjesečna izdvajanja penju i na 1.000 KM, računajući hranu, lijekove, pansion i usluge veterinara.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: banjaluka24.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STANIŠIĆ, PDP: Srcem i dušom, a i sa iskrenom radošću, nastavljam da se borim za bolje sutra

Fejsbuk status Miloša Stanišića, kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH ispred PDP za Izbornu jedinicu 3, prenosimo u cjelosti: "Dragi...

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...