Stanivuković prokomentarisao ODSUSTVO Trivićeve sa sjednice Predsjedništva PDP (foto)

Datum:

Share post:

„Ne može politika bez teorija zavjere“ Stanivuković prokomentarisao odsustvo Trivićeve sa sjednice Predsjedništva PDP

Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka, Draško Stanivuković, govorio je o upadljivom odsustvu potpredsjednice stranke, Jelene Trivić, sa jučerašnje sjednice Predsjedništva PDP, čiji je i on član.

– Sjednice Predsjedništva su takve da neko ne može nekad da bude na njima. Moram vas podsjetiti da i ja nisam bio na 25. i 26. sjednici Predsjedništva PDP. Imao sam poslovne i privatne obaveze koje su se potrefile u tom trenutku, jedna je baš bila za moj rođendan. Mogle su se i tada praviti određene spekulacije. Jelena Trivić je stigla, koliko sam upoznat, da učestvuje u Kolegijumu za pripremu sjednice Predsjedništva, da kandiduje određene teme. Za 30. decembar zakazali smo radnu grupu za organizaciju Sabora stranke. Po imenovanju te grupe očekujem da nastavimo tu vrstu aktivnosti. A kad su u pitanju njeni razlozi, mislim da su to pitanja za Jelenu – rekao je Stanivuković.

JELENE NEMA, a zasijedalo Predsjedništvo PDP (foto)

Kaže da je Predsjedništvo informisano da, osim Trivićeve, još tri člana nisu bila na sjednici, među kojima je i počasni predsjednik Mladen Ivanić.

TESTNA REKLAMA

– Hoćemo li sada da kažemo da gospodin Ivanić neće biti dio PDP? Znači, ne možemo da izvlačimo takvu vrstu zaključaka. Ako gledamo kroz vrijeme, moj stav je da mjesta u PDP ima za svakoga ko je u PDP, za svakog ko hoće da se pridruži, ko baštini naše demokratsko, nacionalno opredjeljenje i naš čvrst opozicioni kurs na nivou RS. Tako da nastavljamo tim putem, sve drugo su spekulacije koje su sastavni dio politike. Ne može politika bez teorija zavjere i spekulacija. Sa moje strane sve je stabilno, nastavljamo sa daljim aktivnostima, ja pozivam svakog od nas ko pripada PDP i naše građane koji vjeruju da su moguće istinske promjene, da bude dio nas – rekao je Stanivuković.

On je podsjetio da je sjednica Predsjedništva PDP bila u znaku organizacije Sabora stranke koji se očekuje na proljeće.

– Mandat predsjednika PDP demokratskom voljom, željom predsjednika Borenovića da stranka ima maksimalnu demokratičnost, ograničen je na osam godina. To je uvedeno u Status stranke. Ovo je slijed aktivnosti koji dolaze, a koji treba da posluže za unutarstranačku reorganizaciju, snaženje naših gradskih, opštinskih, mjesnih i svih drugih odbora. Na tome ćemo raditi intenzivno, naravno voditi određene nove politike koje mogu donijeti bolje rezultate. Imam ogromnu motivaciju u tom pravcu – zaključio je Stanivuković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...