Stanivuković prijavio Dodikovog savjetnika da mu je prijetio smrću! (video)

Datum:

Share post:

Prijavio sam policiji prijetnje koje mi je javno uputio savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Srđan Perišić. Eto, išao sam tim putem da vjerujem institucijama, vidjećemo šta će biti, rekao je narodni poslanik Draško Stanivuković (PDP).

Prijavio je Stanivuković prijetnje policiji u banjalučkoj PU Lazarevo, a oni to prebacili u Tužilaštvo, ali dodaje da se ne nada puno.

– Predao sam i sad to čeka i čekaće dovijeka. To se neće shvatiti ozbiljno, zato što je to predao Draško Stanivuković, koji misli drugačije. Međutim, kada mene terete, to ide po hitnom postupku, kao brzom poštom – ocijenio je Stanivuković.

Podsjećamo, Perišić je, gostujući u jednoj TV emisiji, u koju se uključio i narodni poslanik, rekao: „Stanivukoviću, najviše trebate da se plašite vaših, jer poznato je da CIA ubija svoje“, što je Stanivuković okarakterisao kao prijetnju smrću.

TESTNA REKLAMA

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...

SERVISNE INFORMACIJE za 9. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...