Stanivuković odbio TV duel, Vukanović mu poručuje DA ĆE GA UNIŠTITI

Datum:

Share post:

Ko slabi opoziciju, a ko je prešao crvenu liniju: Stanivuković odbio TV duel, Vukanović mu poručuje DA ĆE GA UNIŠTITI

Verbalni rat dvojice nekadašnjih „saboraca“ nastavljen je i večeras objavom Draška Stanivukovića da je odbio TV duel sa Nebojšom Vukanovićem jer „ne želi da slabi opoziciju“.

Gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP, Draško Stanivuković je, naime, večeras na društvenim mrežama objavio da je odbio TV duel sa Vukanovićem na ATV-u na koji je on pristao.

– Кakva glupost! Zamislite duel Dodika i Viškovića na BN-u, koja bi to usluga bila za opoziciju. Nikada ništa neću učiniti da umanjim, a kamoli narušim snagu opozicije i mogućnost za buduće pobjede, što Vukanović svakodnevno čini – napisao je Stanivuković.

Vukanović, lider pokreta “Za pravdu i red” i narodni poslanik, mu je ubrzo odgovorio citirajući poznati hit Ramba Amadeusa “smrt popa Mila Jovovića”.

TESTNA REKLAMA

 

– Ja sam doša’ kapetane da na megdan zovem tebe. No se spremi i izađi biraj mjesto za megdana. Te riječi kao munja pogodiše kapetana…. – citirao je Vukanović dodajući da nikada nije birao mjesto za megdana.

– Idem gdje me zapadne – istakao je Vukanović za Srpskainfo. Na pitanje da li svojim izjavama i objavama ruši opoziciju, kao što to tvrdi Stanivuković, Vukanović kaže da je gradonačelnik Banjaluke uništio opoziciju. Dodaje da je Stanivuković kriv što Jelena Trivić nije pobijedila na izborima, što je i ona ranije rekla.

Dovoljno je, kaže Vukanović, pogledati sajt koji kontroliše Stanivuković i vidjeti 20 objava u kampanji i prije nje protiv Jelene Trivić i vidjeti da upravo taj sajt sada njega brani.

– On je jedno veliko zlo i velika prevara. Dosta sam trpio njega i njegov populizam i njegovo glumatanje. On može slobodno reći da je završio svoju političku karijeru. Objavio sam mu rat i uništiću ga kao što sam uništio Nešića,  Mijatovića i ostale koji su napravili pakt sa režimom – poručuje Vukanović.

On kaže da je Stanivuković prešao crvenu liniju. Vukanović ističe da ne zna što je sporan ATV za Stanivukovića kad je gostovao na toj televiziji prije 20 dana, a prethodno je bio i na RTRS kod Mate Đakovića.

– Išao sam na duel i sa Nenadom Nešićem, išao bih i sa Dodikom. Sve bih ih razvalio. Mogu svi skupa da učesvuju u TV duelu. Eto, neka zove njih u pomoć. Neću da gledam više njegovo glumatanje i simbiozu sa režimom – poručuje Vukanović.

Dešvanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BRANO VIĆANOVIĆ – Najzaslužniji za renoviranje fudbalskog terena u Dvorovima 1976. godine

Brano Vićanović (1934-1994 godina) je vrlo značajna ličnost u stvaranju istorije Proletera što kao igrač, što kao sportski...

RISTIĆ, PDP: PREDSJEDNIK SKUPŠTINE LOPARE NA OTVARANJU PROJEKTA “DIJASPORA INVEST“ (foto)

DELEGACIJA OPŠTINE NA OTVARANJU PROJEKTA ''DIJASPORA INVEST'' Delegacija opštine Lopare je prisustvovala otvaranju projekta Diaspora Invest /Diaspora Invest/, zajedno...

DODIK: Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine. "Vlada...

SMIJENJEN direktor OŠ u Gornjem Dragaljevcu kod Bijeljine (foto)

Dosadašnji direktor JU OŠ ’’Stevan Nemanja’’ u Gornjem Draaljevcu Lalo Perić (SNSD) razriješen je te dužnosti zbog kako...