STANIVUKOVIĆ: Moj stav će biti potpuna reforma PDP i to nije nikakva filozofija

Datum:

Share post:

“Ja sam vlast u Banjaluci” Stanivuković o spekulacijama da odlazi iz PDP

Draško ne ide nigdje, ostajem gdje jesam, poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković na konferenciji za novinare na spekulacije da odlazi iz PDP.

Poručio je kako je potrebna reforma i reorganizacija, ali da nije upitno gdje je.

– Nisam bio saglasan sa svim, ali sam ćutao da ne bih narušio timski duh. Stalo mi je da se opozicija održi, da nastavimo dalje, valja se pregrupisati i nastaviti borbu. A gdje bih ja to prelazio? Prelazi onaj ko izgubi, a ja sam pobijedio. Ko mi može dati veću čast i funkciju od one koje mi je dao narod – rekao je on i dodao kako je dovoljno sazrio da ne skače na svaku, te da je “vlast u Banjaluci”.

Prema njegovim riječima, rezultati pokazuju koliko vrijede, te da ostaje da vodi Banjaluku i služi dugoročno.

Poručio je kako je politička situacija u RS kompleksna i nikada jednostavna.

– Ćutao sam od izbora do danas, nisam komentarisao, ne zato što nemam šta da kažem. Smatrao sam da je moje ćutanje poštovanje prema ključnim kadidatima. Bio sam na protestima, na posljednje sam došao principijelno, smatrajući timskim duhom. A mi principijelno nastavljamo da se borimo za Banjaluku i projekte – poručio je on.

Treba preispitati rezultate kako dalje i tu odluku donijeti što prije. Poručio je da treba svi da podnesu ostavke kada je takav izborni rezultat, pa i on.

– Moj stav će biti potpuna reforma PDP i to nije nikakva filozofija – rekao je on.

Na pitanje da li se vidi na čelu PDP, poručio je kako je snaga u zajedništvu.

-Razgovaraćemo, moje nije da se namećem. Neka djela i rezultati govore. Zato sam ćutao 30 dana, jer je moj rezultat rekao sve – rekao je Stanivuković I dodao da je spreman, odgovoran i snažan da procese vodi snažno, da predvodi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠKOLA NOVINARSTVA SEMBERSKIH NOVINA: Komisija bira najbolje radove

„Semberske novine“, u saradnji sa Aktivom direktora regije Bijeljina, Lopare i Ugljevik, nastavljaju Ljetnju školu novinarstva „Semberskih novina“,...

Nacrt izbornog zakona Srpske izglasan u Narodnoj skupštini (foto)

Dva i po sata iza ponoći, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izglasali su Nacrt izbornog zakona Republike Srpske...

Katolici i protestanti obilježavaju Veliki petak

Katolici, protestanti, anglikanci i brojne manje crkve, Uskrs će praznovati 31. marta. Danas obilježavaju Veliki petak, dan raspeća...

Na današnji dan – 29. mart

Danas je petak, 29. mart, 89. dan 2024. Do kraja godine ima 277 dana. 1461. - U najkrvavijoj bici...