Predsjednik SPS, Goran Selak, govoreći o mnogim važnim pitanjima naglasio je da je Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave ključan za jačanje svijesti o zajedničkoj istoriji i budućnosti Srba. 

Srbin je Srbinu brat, s koje god strane Drine da živi. SPS se zalaže za jaču i prisniju saradnju Republike Srpske i Srbije, jer smo mi jedan narod – poručio je Selak u intervjui za Informer.

Govoreći o problemima Banjaluke, Selak je istakao da SPS radi na konkretnim rješenjima kada su u pitanju infrastrukturni problemi.

– Fokusirani smo na rješavanje problema sa vrtićima, parkingom i saobraćajem, jer želimo da vratimo grad građanima i učinimo ga boljim mjestom za život – rekao je Selak.

On je dodao i da će SPS raditi na podizanju životnog standarda kroz otvaranje novih radnih mjesta i ulaganja u razvojne projekte

Na pitanje o političkoj sceni, Selak je poručio da je SPS usmjerena na dugoročne interese Republike Srpske, bez kalkulacija i političkih igara.

Za nas fotelje nisu cilj, već sredstvo da stvorimo jaku Srpsku u kojoj svi imaju jednake šanse za napredak – istakao je Selak.

Odgovarajući na poslednje pitanje o sloganu Socijalističke partije Srpske „Za Srpsku treba imati dušu“, Selak je istakao da ovaj slogan odražava dublje vrijednosti koje SPS zastupa.

– Naš cilj nije samo ekonomski rast, već očuvanje svakog dijela naše zemlje, svakog čovjeka i svakog radnog mjesta. Srpska je jedna duša, i svaka njena osoba, kamen i klas žita imaju jednaku vrijednost za nas – poručio je lider SPS

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име