Prim. Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijejine i Bojan Savić, nosilac odborničke liste ove stranke za Skupštinu grada Bijeljina, srdačno su dočekani u Domu penzionera u Bijeljini.

Dr Lazić i Savić su, na poziv bijeljinskih penzionera, posjetili jednu od proslava koje se redovno organizuju u bijeljinskom Domu penzionera, što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih.

„Iako radim sa djecom, veoma poštujem penzionersku populaciju. Zahvalan sa našim penzionerima što su nas pozvali i ugostili. Drago mi je što su, uprkos brojnim izazovima sa kojima se suočavaju, naši penzioneri veseli i uvijek pronađu povod za slavlje. Ja vjerujem i nadam se da ćemo im u naredne četiri godine obezbijediti veću podršku lokalne zajednice i još više razloga za radost. Do tada, obećao sam našim penzionerima da ću lično organizovati jedno veliko druženje za sve njih“, rekao je dr Lazić.

Prisutnima se obratio i Bojan Savić, nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštinu grada Bijeljina.

„Pored brojnih mudrih stvari, naši penzioneri zadali su nam svima lekciju kada je riječ o energiji i životnoj radosti koju posjeduju. Nisam imao priliku ranije da prisustvujem proslavama naših penzionera, ali sad sam se uvjerio u ono što svi pričaju – da je ovdje uvijek najveselije. Mi ćemo se potruditi da u naredne četiri godine našim penzionerima damo još mnogo razloga za radost i da ih podržimo, jer svi zaslužuju dostojanstveno treće doba“, poručio je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име