Srbija bez Luke Jovića na Litvaniju i Crnu Goru

Datum:

Share post:

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za mečeve protiv Litvanije i Crne Gore.

Razlog je respiratorna infekcija, zbog čega napadača Fiorentine nećemo gledati na početku kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Usljed povišene tjelesne temperature i nakon detaljnog medicinskog pregleda napadaču srpskog tima konstatovana je virusna upala respiratornih organa zbog koje će uz odgovarajuću terapiju morati da miruje narednih pet do sedam dana.

Srbija u petak protiv Litvanije na stadionu „Rajko Mitić“ počinje takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, dok je tri dana kasnije očekuje meč u Podgorici protiv Crne Gore, piše b92.

Jović je ove sezone odigrao 24 utakmice u Seriji A i postigao četiri gola. Više je raspoložen bio u Ligi konferencija gdje je na osam mečeva čak šest puta tresao mrežu protivnika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...