“SRBI ZA SRBE“: Završeno uređenje kuće porodice Đurić u Batkoviću kod Bijeljine

Datum:

Share post:

Članovi humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” završili su uređenje kuće porodice Đurić u Batkoviću kod Bijeljine, u kojoj su svih petoro djece višestruki šampioni i osvajači brojnih medalja u džudou.

Članovi ove humanitarne organizacije posjetili su danas Đuriće i obilježili završetak uređenja kuće za šta su obezbijedili 50.000 KM.

Prema riječima člana organizacije “Srbi za Srbe” Srđana Marinković, na kući je urađena fasada sa izolacijom, na spratu su urađene dvije dječije sobe, kupatilo i hodnik sa stepeništem, uvedeno je etažno grijanje i uređena staza oko kuće.

Branislav i Gospava Đurić imaju sedamnaestogodišnje bliznakinje Milicu i Milkicu, četrnaestogodišnju Jovanu, jedanaestogodišnjeg Gorana i šestogodišnju kćerku Milu.

Otac Branislav je teško ranjen u ratu.

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” saopštila je ranije da najstarije kćerke Milica i Milkica, u nedostatku redovnog prevoza, putovanje od škole do kuće pretvore u trening i da često istrče tu, 12 kilometara dugu, relaciju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...