SPS osudio teroristički akt i napad na pripadnike Žandarmerije u Beogradu

Socijalistička partija Srpske najoštrije osuđuje brutalni napad vehabija na pripadnike Žandarmerije u Beogradu. Ovaj čin nasilja duboko nas je potresao i isti predstavlja napad na mir i stabilnost Srbije, ali i cjelokupnog regiona. Napad na čuvare reda i mira je napad na sve nas i na našu slobodu, saopšteno je iz SPS-a.

“Srbija se suočava sa ozbiljnim izazovom u borbi protiv ekstremizma, terorizma i radikalnih ideologija koje prijete da naruše bezbjednost i ugroze mir. Ovakvi napadi imaju za cilj unošenje straha i nesigurnosti među građane, ali mi poručujemo da nećemo dozvoliti da nas pokolebaju. Naša snaga leži u jedinstvu, solidarnosti i odlučnosti da se borimo protiv svih oblika terorizma i nasilja”, saopšteno je iz SPS-a.

Socijalistička partija Srpske pruža punu podršku Srbiji, njenim institucijama i svim građanima u ovim teškim trenucima. Iz SPS-a su Izrazili najdublje saučešće porodicama stradalih pripadnika Žandarmerije, te poželjeli brz oporavak povrijeđenima.

“Ovaj napad nas podsjeća na važnost zajedničke borbe protiv svih vidova ekstremizma i terorizma. Pozivamo sve relevantne institucije da preduzmu sve neophodne mjere kako bi se ovakvi incidenti spriječili u budućnosti. Ujedinjeni možemo da savladamo sve izazove i osiguramo bolju i sigurniju budućnost za sve naše građane,” poručili su iz SPS-a.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име