SPS: Dr Lazar Prodanović je najbolje rješenje za Bratunac

Datum:

Share post:

Iz Socijalističke partije Srpske saopštili su da bezrezervno podržavaju doktora Lazara Prodanovića na izborima za načelnika opštine Bratunac, koji će biti održani u nedelju.

“Svakoj lokalnoj zajednici potrebna je najprije politička stabilnost kako bi uslijedio ekonomski napredak. Bratunac je veoma važna opština u Srpskoj koja zaslužuje ekspeditivnu i vrijednu lokalnu upravu na čelu sa novim načelnikom”, saopštili su iz SPS-a.

Socijalistička partija Srpske zastupljena je u Skupštini opštine Bratunac sa dva odbornika, koji zajedno sa SNSD-om o drugim partijama čine skupštinsku većinu.

“SPS kao partija, ali prije svih opštinski odbor SPS Bratunac podržava izbor doktora Lazara Prodanovića za novog načelnika opštine Bratunac. Riječ je o dokazanom stručnjaku i patrioti, koji će svojim ljudskim kvalitetima i neupitnim političkim renomeom doprinijeti razvoju Bratunca”, zaključili su u svom saopštenju iz SPS-a.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Domu zdravlja Bijeljina održano predavanje o HPV vakcini (foto)

U susret Svjetskoj nedelji imunizacije u Domu zdravlja Bijeljina održano je predavanje o HPV vakcini. Naime, 18. aprila 2024....

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...