SP u Bijeljini sa članovima, simpatizerima i prijateljima započela kampanju pod sloganom “Za bolju Srpsku“ (foto, video)

Datum:

Share post:

Socijalistička partija na ovogodišnjim izborima očekuje veliku podršku građana, jer je prethodne četiri godine savjesno i odgovorno radila za dobrobit Republike Srpske, što se i vidi, izjavio je lider stranke Petar Đokić na večerašnjem otvaranju kampanje u Bijeljini.

„Radićemo i dalje za razvoj RS, a on će se osigurati kroz ubrzani ekonomski rast i nove velike investicije od kojih smo mnoge već započeli“, rekao je Đokić novinarima i dodao da su u Srpskoj aktivne 2,2 milijarde KM investicija samo u oblasti energetike, za šta je on odgovoran u Vladi.

On je dodao da će investicije i ekonomski rast osigurati više novca za sve druge potrebe koje se finansiraju iz budžeta Republike Srpske, kao što su veće penzije, plate, naknade za boračko-invalidsku zaštitu, veću podršku zdravstvenom i obrazovnom sistemu, poljoprivredi i industrijskoj preradi.

TESTNA REKLAMA

„Na osnovu onoga što smo radili i velike podrške koju smo stekli ulazimo u izbornu kampanju kao druga po snazi politička grupacija i sa velikim optimizmom za izuzetan rezultat“, istakao je Đokić.

Prema njegovim riječima, SP podržava kandidate SNSD-a za predsjednika Republike Milorada Dodika i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva BiH.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Bijeljina Nedeljko Jović rekao je novinarima da su u Bijeljini u koaliciji sa NDP i Srpskim pokretom iz Bratunca i da će tokom kampanje predstaviti program i ideje za opstanak i razvoj Republike Srpske.

„Kao ozbiljna politička partija imamo veliku podršku u Bijeljini i Izbornoj jedinici šest i siguran sam da ćemo osvojiti najmanje dva direktna poslanička mandata i doprinijeti osvajanju direktnog mandata za Parlamentarnu skupštinu BiH“, naveo je Jović.

Druženjem socijalista večeras je svečano otvorena izborna kampanja pod sloganom – „Za bolju Srpsku“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...