SP BIJELJINA: “Građani se osjećaju izigrano, svi zajedno da pokrenemo Bijeljinu”

Datum:

Share post:

Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini uputio je danas saopštenje za javnost pod nazivom “Građani se osjećaju izigrano, vrijeme je za promjene”.

Sadržaj ovog saopštenja prenosimo u cjelosti:

Građani se osjećaju izigrano jer je Petroviću najmanje stalo do ovog grada. Jedino što mu je bitno, jeste lična politička samopromocija koju gradi davanjem lažnih obećanja“

Ovo je današnja izjava predsjednika Savjeta Mjesne zajednice “Stari grad” Milorada Jovića koja najbolje ilustruje da je opoziv gradonačelnika pokrenut na zahtjev potpuno razočaranih građana.

Od 27 zahtjeva za rješavanje bitnih pitanja u Starom gradu, upućenih Gradskoj upravi i Petroviću, do danas nije ispunjen gotovo NI JEDAN. U svakoj od 70 mjesnih zajednica u Semberiji je ISTO.

Građanima je dosta Ljubišine prazne priče, širenja svađe i podjela, lažnog optuživanja institucija Republike Srpske, stalnog komplikovanja i odlaganja primjene gotovih rješenja koje je dala Skupština grada.

Koncept Bijeljine koja sarađuje sa institucijama Republike Srpske, efikasno djelovanje Gradske uprave u interesu svakog stanovnika Semberije, gradnja otvorene, demokratske zajednice sposobne da zajedničkom diskusijom određuje prioritete razvoja Semberije otjeraće 19. marta u prošlost nerad i bilo čije pokušaje da Bijeljinu drži kao taoca svojih upitnih političkih ambicija.

Vrijeme je za promjene. Dosta je bilo neodgovornih pojedinca, idemo da svi zajedno, pokrenemo Bijeljinu“, navodi se u saopštenju bijeljinskog Gradskog odbora Socijalističke partije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: prvisrpski.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JU OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova posjetila Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti (foto)

Učenici škole zajedno sa direktorom i defektologom OŠ "Dvorovi" iz Dvorova kod Bijeljine posjetili su udruženje: „Bijeljinska djeca...

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Republici Austriji 7. i 8. maja u Sarajevu (foto)

Saopštenje Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti: "Međunarodni savjetodavni dani između nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH (Fond...

Film Marijane Nikolić, učenice Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine osvojio prvu nagradu na BH Festivalu jednominutnog filma za mlade (video)

Udruženje za podršku osobama sa mentalnim poteškoćama i invaliditetom "Menssana" iz Sarajeva nagradilo je Marijanu Nikolić, učenicu Tehničke...

Bijeljina bira najljepše dvorište, prostor ispred ZEV i javni prostor u mjesnim zajednicama

U okviru akcije „April - mjesec čistoće“, Grad Bijeljina će i ove godine birati najljepše dvorište, a tom...