Gradski odbor Socijalističke partije Bijeljina je lijepljenjem prvog zajedničkog plakata svih kandidata za odbornike u Skupštini grada Bijeljina, ozvaničio početak predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore koji će u Republici Srpskoj biti održani 6. oktobra.

Lijepljenje plakata organizovano je u Gradskom parku u Bijeljini gdje su predstavljeni kandidati Socijalističke partije za odbornike u Skupštini grada Bijeljina.

Nedeljko Jović, nosilac liste i predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina, poručio je da socijalisti znaju šta žele, šta hoće i šta mogu, te istakao da socijalisti u predizbornoj kampanji, kao i do sada neće ružno govoriti o drugima.

„Mi, socijalisti, moramo da budemo vodeća snaga u progresivnim idejama i čestitom ponašanju, zbog toga najavljujemo fer i poštenu kampanju. Mi gledamo u budućnost i pozivamo naše građane da zajedno sa nama rade na rješavanju pitanja koja su od vitalnog značaja za razvoj grada i njegov napredak. Naša lista sačinjena je od uglednih ljudi, domaćina iz svih sfera. Imamo ideje, jasne programe i kompetente ljude spremne da rade, zato očekujemo podršku kako bismo zajedno nastavili za bolju Bijeljinu“ – naglasio je Jović, koji je i potpredsjednik Socijalističke partije.

On je istakao da se u Socijalističkoj partiji nastavlja trend rasta pridruživanja novih članova sa novom energijom i dobrim idejama.

“Socijalistička partija ne mijenja politiku od izbora do izbora, već dosljedno zastupa univerzalne vrijednosti – ostvarenje ideje socijalne pravde i dostojnog života”, rekao je Jović.

Jović je uvjeren da će SP uz povjerenje građana opravdati slogan “Za bolju Bijeljinu” i potvrditi da će raditi za dobrobit svih.

Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini na predstojećim lokalnim izborima podržava kandidaturu Mikajla Lazića za gradonačelnika Bijeljine.

„Za bolju Srpsku“ – „Za bolju Bijeljinu“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: socijalistibn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име