SNSD UGLJEVIK: Imenovanja novih kadrova i usvajanje budžeta

Datum:

Share post:

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Ugljevik usvojen je plan budžeta za 2023. godinu od 16.320.014 KM, te rebalans budžeta za ovu godinu od 15.019.795 KM.

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj sjednici razriješili su dužnosti načelnika Odjeljenja za poljoprivredu Hajriju Bubić (sda) na čije mjesto je imenovan Danko Mijatović (snsd), direktora Agencije za mala i srednja preduzeća Momčila Marsenića (pdp) koga je zamjenila Gordana Radovanović (snsd). Dužnosti je razriješen i direktor Sportsko – rekreativnog centra Rudar, Mirjana Radivojević (sds) na čije mjesto je imenovan Slaviša Jović (snsd).

Na sjednici je donesena Odluka o raspisivanju konkursa za stipendije za 45 studenata u školskoj 2022/2023 godini.

„Danas je Skupština na moje veliko zadovoljstvo sa velikom većinom glasova usvojila plan budžeta opštine Ugljevik za 2023. godinu. Budžet ima i socijalnu i razvojnu komponentu i nadam se da ćemo u narednom periodu prilikom izvršenja budžeta napraviti kvalitetnije uslove za život svih naših građana. Pored toga smo danas na sjednici usvojili rebalans plana budžeta za 2022. godinu I program rada skupštine za 2023. godinu. Raspisan je i konkurs za stipendiranje 45 redovnih  studenata za školsku 2022/23 godinu. Takođe smo imali i kadrovskih promjena gdje bih istakao da su kadrovi SNSD-a  imenovani na funkcije direktora Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, direktora Sportsko- rekreativnog centra Rudar i načelnika Odjeljenja za poljoprivredu. To su mladi i obrazovani kadrovi, ovom prilikom im čestitam na imenovanju i želim puno uspjeha u radu“, rekao je predsjednik Skupštine, Zoran Lazić.

Dešavanja u BIjeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...