SNSD – SPS: Potpisan koalicioni sporazum

Datum:

Share post:

Savez nezavisnih socijaldemokrata i Socijalistička partija Srpske potpisali su danas sporazum o saradnji na svim nivoima.
 
Predsjednik SNSD Milorad Dodik poručio je da SPS ima kapaciet i potencijal da zajedno sa ostalim članicama koalicije doprinese stabilnosti i jačanju Republike Srpske.

 
"SPS ima dovoljno kapaciteta da obilježi ovo vrijeme i koja ima značajan kapacitet u Republici Srpskoj, s obzirom da su od osnivanja do danas formirali 35 odbora širom Republike Srpske. U Socijalističkoj partiji Srpske vidimo strateškog partnera i u lokalnim zajednicama i u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kao i na predstojećim lokalnim izborima", istakao je Dodik nakon potpisivanja sporazuma.

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak izjavio je da potpisivanje sporazuma sa SNSD predstavlja ozvaničavanje nastavka uspješne saradnje, te da će SPS svim svojim kapacitetima podržati borbu za jačanje i razvoj Republike Srpske.
 
"Danas smo potpisali sporazum o političkoj saradnji a treba reći da smo i u ranijem periodu imali izuzetno uspješnu saradnju i korektne odnose sa SNSD. Cilj nam je da damo svoj doprinos jačanju Republike Srpske i da se zajedno borimo za interese građana Srpske", poručio je Selak.
 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Omladina RSS donacijom Biblioteci obilježila Svjetski dan knjige i autorskih prava (foto)

Republička omladina Srpske /ROS/ donirala je 50 knjiga Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ povodom obilježavanja 23. aprila – Svjetskog...

Bijeljinska Biblioteka uručila priznanja „NAJ ČITALAC“

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, pored popusta od 50% na godišnju cijenu članarine, bijeljinska Biblioteka "Filip...

MIĆO ŽIVIĆ: Ne “vozikajte se“ po Crnjelovu – gospodo iz EUFORA i NATO pakta vratite se tamo odakle ste došli (foto,video)

EUFOR u Obarskoj i Crnjelovu EUFOR ili Snage Evropske unije je naziv za vojsku u Bosni i Hercegovini koji nadgleda vojnu implementaciju Dejtonskog sporazuma.  Snage EUFOR...

VAŠA ’’BENELLI’’ OBUĆA BIJELJINA: Maturantima do 20% sniženja (foto,video)

Maturanti posjetite prodavnice ’’Benelli’’ obuće u Bijeljini i Brčkom i iskoristite priliku na popust do 20%. +387 55 212...