SNSD je na lokalnim izborima u Bijeljini potvrdio status najjače političke partije, osvojivši 7 odborničkih mandata u Skupštini grada.

Ovaj uspjeh stranke pripisuje se, između ostalog, novoj energiji koju je donio Bojan Savić, lider bijeljinskog SNSD-a, koji je sa svojim timom i svojom strategijom i vođstvom unio preporod u stranku.

Savić je prepoznao potrebe građana Bijeljine i kreirao kampanju koja je bila usmjerena na konkretne projekte i rješenja za lokalne probleme, od infrastrukturalnih do kapitalnih projekata.

Njegov pristup kampanji bio je moderan, fokusiran na neposredan kontakt sa biračima i transparentnost u radu. On je uspio da motiviše i okupi stranačku infrastrukturu, što je za rezultat dalo 7 osvojenih odborničkih mandata na izborima.

Lokalni izbori u Bijeljini potvrdili da je SNSD pronašao pravog lidera u Bojanu Saviću (video)

Ostvareni izborni rezultat od 7 odbornika i 11.862 glasa građana daje SNSD u Semberiji vodeću političku snagu u lokalnoj vlasti, čime postaje ključni igrač u donošenju odluka i oblikovanju politike grada. Savić je uspio da SNSD postavi na stabilne temelje u Bijeljini i unaprijedi organizaciju stranke, što se reflektovalo i povratkom povjerenja birača.

Bojan Savić se kroz ove izbore nametnuo kao lider koji ne samo da vodi stranku, već i da inspiriše nove generacije političkih aktivista u Bijeljini, čineći SNSD jednim od glavnih aktera u budućem razvoju grada.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име