SNSD – NOVI DVOROVI : POBIJEDIĆEMO, ALI NAM ZBOG SRPSKE TREBA UBJEDLJIVA POBJEDA

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH  iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić je rekao da sve ankete pokazuju da će SNSD pobijediti i na ovim izborima, ali je zatražio od građana da se dodatno angažuju kako bi ta pobjeda bila ubjedljiva i pokazala da su politike koje nude SDS i PDP u liku Šarovića i Trivićeve potpuno neprihvatljive.

„Ovi izbori su vrlo ozbiljni iz više razloga. Sa jedne strane imamo mogućnost da biramo između Republike Srpske, a sa druge unitarnu BiH.  Sa jedne strane „imamo siguran dvojac  Milorada Dodika i Željku Cvijanović koji garantuju mir, stabilnost, razvoj, sigurnost i prosperitet u Republici Srpskoj, a sa druge Mirka Šarovića koji obećava nekakvu njegovu bolju budućnost i Mladena Ivanića u liku Jelene Trivić“ rekao je  Ćorić i istakao i da su Šarović i Ivanić propali političari i ,“izdanci propalih politika“.

Kao druge dvije dobre vijesti je istakao da je donijet Zakon o besplatnoj legalizacija objekata izgrađenih do 2013. godine  i da sljedeće sedmice penzionerima ponovo biti uplaćeno  po 100 KM .

TESTNA REKLAMA

Ćorić je rekao da vjeruje u jedinstvo za dobro Srpske, ali da ima i onih nejakih, političara koji rade pod uticajem druge strane, pod uticajem bošnjačke politike i dijela međunarodne zajednice.

„Mi ćemo pobijediti u Republici Srpskoj, ali je vrlo važno da pobijedimo i ovdje u Bijeljini i svoj glas da damo Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović. Mi ćemo biti samo dejtonski dio BiH i ništa drugo ne dolazi u obzir, po cijenu odvajanja i sjedinjavanja sa svojom maticom“, rekao je Ćorić.

Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Iz Izborne jedinice šest, upozorio je večeras na tribini u Novim Dvorovima da su predstojeći izbori – izbori za opstanak Republike Srpske ili za unitarnu BiH. On je naglasio da je jedina sigurnost za opstanak i stabilnost Republike Srpske podrška Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske i Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Za unitarnu BiH su Mirko Šarović i Jelena Trivić. Narod je već odlučio da podrži Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer su oni garant jake, stabilne i prosperitetne Republike Srpske“, naglasio je Mitrović.

Kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milica Lovrić izrazila je uvjerenje da će mještani Novih Dvorova na izborima svoj glas dati Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović te da će uz njihovu pobjedu  kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske i Predstavnički dom BiH , nastaviti braniti i štititi srpske nacionalne interese.

Branka Marković Savčić kandidat SDS Semberije na listi SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice 6 istakla je da međunarodna zajednica, jedan njen dio želi da poništi Dejtonski mirovni sporazum i izmijeni ustav BiH koji je proizišao iz njega. Time se želi izaći u susret političkom Sarajevu i održati Dejton 2.

„Već dvadeset godina muslimani u BiH koji se sada nazivaju Bošnjaci uporno rade da se napravi Dejton dva, da se zamisao Alije Izetbegovića o unitarnom Bosnom pod kontrolom jednog naroda realizuje. Ali taj novi Dejton ne dozvoljava Milorad Dodik, koji nije poklekao ni pod jednim pritiskom i ucjenom“ rekla je Savčić.

Ona je rekla da su članovi SDS Semberije isključeni iz SDS prije dvije godine kada su predložili Mirku Šaroviću da se uđe u savez za SNSD na lokalnom nivou.

„Isključeni smo jer smo željeli bolji razvoj Bijeljine,  zarad napretka i to se nije svidjelo Šaroviću. Danas SDS Semberije podržava politiku Milorada Dodika i zato sam ja ovdje na listi i zato imamo podršku članstva koje je stvaralo SDS u Semberiji“ rekla je Savčić.

Dragan Knežević kandidat SNSD Semberije na listi SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice 6 je  naglasio da su i Srbija i Republika Srpska ugrožene, Srbija po horizontali zbog Kosova, a Republika Srpska po vertikali zbog rušenja odnosa u BiH.

„Zapad želi pokazati da je moćan na ovom prostoru, jer ne može u Ukrajini. Želi RS i BiH da uvede u NATO i da na vlast dovedu ove snage iz opozicije. Sjetite se samo kako je rušen  Slobodan Milošević. Koriste se iste metode uz ogromnu medijsku mašineriju. Nemojte to dozvoliti.  Isključite i ne gledajte BN TV, jer mi nemamo prave opozicije, a oni pokušavaju da preko ovog i drugih medija naprave opoziciju od svog naroda i da se glasa za one koji to ne zaslužuju“ naglasio je Knežević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...