SNSD: Miličević i aktivisti SDS ušli u izbornu komisiju

Datum:

Share post:

Opštinski odbor SNSD-a Teslić saopštio je da su Milan Miličević i aktivisti SDS-a ušli u izbornu komisiju, otvarali izborni materijal, blokirali komisiju i njen rad.

Iz teslićkog odbora SNSD-a navode da nemaju saznanja zbog čega su Miličević i lokalni SDS večeras stvorili vanrednu situaciju u Tesliću.

"Naši rezultati sa glasačkih mjesta govore nešto sasvim drugo od onoga što objavljuje SDS, ali mi im nećemo pomoći da naprave ozbiljnije incidente i sačekaćemo izbornu komisiju i nadležne organe da se oglase", navode iz teslikog SNSD-a.

Opštinski odbor SNSD-a Teslić poručio je da će prihvatiti svaki rezultat koji objavi komisija.

TESTNA REKLAMA

"Ali ponavaljamo, neshvatljivo je ponašanje SDS-a i naši rezultati su potpuno drugačiji. Ovo liči na neku veliku režiju", zaključili su u SNSD-u u Tesliću.

Građani Teslića izjašnjavali su se danas o opozivu načelnika opštine Teslić Milanu Milićeviću. Pravo glasa imalo je 44.033 građana.

Odbornici u Skupštini opštine Teslić donijeli su 31. januara odluku o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića, a kao datum za neposredno izjašnjavanje građana o tome tajnim glasanjem određen je 3. mart.

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Kako da vratite stari izgled Gmaila

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim...

AGRO SAVJET: Uzgajivači upozoravaju na greške koje pravimo – Jasni signali da je biljka pred uginućem

Većina nas griješi prilikom zalivanja i njegovanja sobnog cvijeća, a princip je zapravo veoma jednostavan. Stručnjaci smatraju da...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i dva dječaka. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...