SNSD: Bijeljina postaje „Karači“

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost bijeljinskog SNSD prenosimo u cijelosti:

Rušenje fasade sa „bijelih zgrada“ na dječije igralište i obustavljanje učešća Gradske uprave Bijeljine u projektu promocije roditeljstva za porodice koje imaju tri i više djece “Ponosna kartica-cijena minus za tri plus“ u organizaciji Fondacije za porodicu, u samo jednom danu, najbolje govori o onome na šta upozoravamo zadnjih dvije godine: Bijeljina nema domaćina!

Ovako nešto se dešava kada je prvi čovjek grada zaokupljen građenjem sopstvenog „kulta ličnosti“ i „mesije“, a ne problemima grada. Kada se više bavi fejsbuk objavama, fotografisanjem, putovanjem na egzotične destinacije, izigravanjem multi-kulti demokrate, kada radi po uputama ljudi iz sjenke i izvan Bijeljine, a nema ni ideju ni viziju, ni ljude koji bi kreirali napredak Semberije.

Onda nije čudo što je Gradska uprava gluva na višemjesečne vapaje građana iz „bijelih zgrada“ da žive u „Karačiju“, ali i na potrebe skoro svih drugih mjesnih zajednica.

TESTNA REKLAMA

Semberija trenutno funkcioniše na osnovu inercije – zaostavštine prethodne, loše uprave SDS, ali se bojimo da i to ima svoj rok trajanja i da će sve postajati gore samovoljom samozvanog SDS „pravednika“ !

Upozoravamo na razorne posljedice djelovanja jednog nesposobnog čovjeka koji je na čelo svih odjeljenja u Gradskoj upravi lično imenovao ljude po svojoj volji, koji ne rade skoro ništa bez njega, a on često „iznenada otputuje“ na privatnu turističku turu i nestane bez traga.

„Karačizacija“ Bijeljine rezultat je vidnog nesnalaženja pojedinca koji, ne samo da ne poznaje osnove funkcionisanja institucija, nego i agresivno odbacuje bilo kakvu kontrolu građana, Skupštine ili višestranačkog sistema.

A Ljubiša Petrović građanima i dalje duguje samo odgovor na pitanje: Zašto gradonačelnik ne radi ništa, zašto je zaustavio sve razvojne projekte Bijeljine?

Skupo ga narod plaća da ne radi ništa, osim što se bavi FB objavama.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...