SNSD BIJELJINA: NOVE INICIJATIVE ZA BOLJI ŽIVOT NA LEDINCIMA (foto)

Datum:

Share post:

Odbornički kandidati sa liste SNSD-a, u subotu popodne su posjetili najveću bijeljinsku Mjesnu zajednicu Ledinci i razgovarali sa građanima o nastavku dobre saradnje i traženju rješenja za podizanje kvaliteta života.

Na Ledince dolazimo uzdignute glave i čistog obraza

  • „ Na Ledince dolazimo uzdignute glave i čistog obraza, jer iza nas ovdje nema nezavršenih projekata“, rekao je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste i i dodao da će SNSD nakon pobjede na lokalnim izborima, učiniti sve da pomogne mještanima u ovoj Mjesnoj zajednici.
  •  
  • „ Ima još dobrih i korisnih inicijativa, a jedan od prioriteta biće trajno i kvalitetno rješavanje problema stanara u naselju GTC, a zalagaćemo se i da izgradnjom biciklističke staze povežemo Manastir Svete Petke, Etno selo i Drinu“, poručio je Ćorić.
Milan Lazić, jedan od kandidata SNSD –a za odbornika sa Ledinaca je podsjetio na dio projekata koji su kroz Mjesnu zajednicu i uz podršku SNSD- i drugih, urađeni u naselju.


 

  • „Našim inicijativama je asfaltirana biciklistička staza u većem dijelu naselja, zatim je urađeno igralište, rasvjeta i još nekoliko bitnih detalja koji su podigli kvalitet života na viši nivo. Zbog toga očekujem da će nas sugrađani tradicionalno podržati i ovaj put“, ističe Lazić.
Podržimo Miću Mićića
Na Ledincima su se građanima obratili i kandidati Milka Đukanović, Goran Janjić i Nemanja Janković. Kandidati SNSD-a su ovom prilikom pozvali članove SNSD-a i građane da podrže zajedničkog kandidat za gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića.

Dešavanja u Bijeljini
izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UGLJEVIK: ZA 90 DJECE IZ BORAČKE POPULACIJE PO 150 KM ZA ŠKOLSKE UDŽBENIKE

Boračka organizacija Ugljevik obezbijedila je zajedno sa opštinom po 150 KM za 90 djece iz boračkih kategorija kao...

Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

  Saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti: Gradska uprava u Bijeljini, predvođena gradonačelnikom Petrovićem ignorantski se odnosi prema zahtjevima i...

Prihvatili Vukana, Selak ih više ne zanima: ŠTA JE DOGOVORENO na opozicionom sastanku u Istočnom Sarajevu

Vodeće opozicione stranke, SDS i PDP, prihvatile su listu Za pravdu i red Nebojše Vukanovića kao ravnopravnog partnera...

SUTRA PRES U SNSD: Aktuelni trenutak poljoprivrede u Semberiji

Sutra, 20.08.2022. godine (SUBOTA), sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama GrO SNSD Bijeljina (Filipa Višnjića broj 1),...