SNSD BIJELJINA: Gradonačelnik uporno zloupotrebljava funkciju – ide li se na miting ili bojkot!?

Datum:

Share post:

Čistka onih kojima je dao privilegije jer „nisu pokazali rezultate na izborima“, primoravanje pripravnika i radnika na određeno vrijeme kojima je omogućio zaposlenje u Gradskoj upravi da idu na sutrašnji miting opozicije u Banja Luci, današnji poziv na bojkot i blokadu rada institucija Republike Srpske i jučerašnje držanje stranačke konferencije za štampu u zgradi Gradske uprave samo su neki od novih pokazatelja da samozvani „narodni gradonačelnik“ Bijeljine potpuno gubi kompas, povlači nerazumne poteze i zloupotrebljava funkciju na kojoj se nalazi.

Ljubiša Petrović iz nastupa u nastup, pokazuje koliko ne poznaje dužnosti i obaveze gradonačelnika, odvojenost institucija od politike, ali i koliko je sklon zloupotrebama svega i svih isključivo u svrhu lične promocije.

Tako se „borac protiv korupcije i za transparentnost rada institucija“ mjesecima „ne može sjetiti“ koliko je svojih stranačkih aktivista zaposlio u Gradsku upravu, šta mu je u vezi toga naložio inspektor, da li nelegalno i bez naknade obrađuje državno zemljište, da li je i koliko stranaka promijenio i koliko je lične koristi od toga imao. Ne odgovara ni na pitanja kako je na mjesta direktora gradskih preduzeća postavljao kadrove SDS i PDP, da li je dan prije izbora penzionerima dodijelio 50 000 KM iz gradskog budžeta, da li je na dan izbora bio na glasačkim mjestima kojima nije trebao biti… Sve ono protiv čega se navodno „bori“.

GrO SNSD je zabrinut činjenicom da Grad Bijeljina i Semberija u cjelini mogu biti žrtva ovakvog ponašanja dezorjentisanog pojedinca sa kojim je teško ili nemoguće voditi svrsishodan dijalog i definisati prioritetne poslove koje treba obaviti u interesu građana.

TESTNA REKLAMA

Cilj ovog oglašavanja nije kritika „gradonačelnika“ (od toga dižemo ruke, jer ne vrijedi) nego poziv građanima na otvoren javni dijalog o tome šta nam je zajedno činiti. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LUKA PETROVIĆ: Izjednačiti i povećati koeficijente u RiTE Gacko i Ugljevik

Generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović izjavio je danas da plate rudara treba povećati, ali da treba...

Luka Jović u timu Srbije protiv Kameruna

Reprezentaciju Srbije u ponedjeljak očekuje drugi meč na Mundijalu, a selektor Dragan Stojković odlučiće se za drugu formaciju...

Trener i članovi uprave Zvijezde 09 bodrili Srbiju u meču protiv Brazila (foto)

Brazil i Srbija su u Kataru odigrali svoj prvi meč na Svjetskom prvenstvu, a Karioke su dominantno stigle...

DOM NARODA BiH: Čiji delegati će na kraju IZVISITI – I opozicija računa na glasove Pokreta za državu

Iako se činilo da je sve napokon jasno kada je u pitanju izbor srpskih delegata u Dom naroda...