Smiljana Babić Moravac (PDP) potvrdila autentičnost poruke (foto,video)

Datum:

Share post:

Predsjednica Statutarne komisije PDP

Predsjednica Statutarne komisije PDP-a, član Glavnog odbora i odbornik Smiljana Moravac Babić potvrdila je za RTRS autentičnost poruke u Viber grupi Gradskog odbora PDP-a u kojoj se zahvaljuje partijskom kolegi, inače članu CIK-a BiH Јovanu Kalabi i predsjedniku PDP Branislavu Borenoviću, što su izvršili pritisak na CIK u vezi sa naredbom za ponovno prebrojavanje glasova za predsjednika Republike Srpske.

– Јesam. Napisala sam ja tu poruku. Nekako to je bio suma sumarum onoga što su ljudi pričali dopisivali se sa mnom, slali poruke. Svi šalju poruke, eto zahvalite gospodinu Borenoviću da je to ubrzao i zahvalite vašem stranačkom kolegi gospodinu Јovi Kalabi i ja sam to i napisala. Smatram da jeste na neki način izvršen pritisak – rekla je za RTRS Moravac Babić.

Dok Moravac Babić potvrđuje da je poruku napisala u Viber grupi Gro PDP, iz PDP ranije danas saopštili su da je sadržaj poruke netačan i čista konstrukcija.

TESTNA REKLAMA

Dok Babić Moravac potvrđuje autentičnost poruke, iz PDP-a ponovo obmanjuju javnost i pokušavaju sve predstaviti kao „čistu konstrukciju“.

„Sadržaj navedene poruke je netačan i zlonamjeran, te to može eksploatisati samo neko ko ne želi dobro ni borbi za fer i zakonite izbore, kao ni u konačnici, volji naroda Republike Srpske. Gospodin Kalaba nije član PDP-a i odbacujemo sve takve navode“, stoji u saopštenju PDP-a koji potpisuje portparol Anja Petrović.

Ova nejasna poruka Petrovićeve može se okarakterisati ili kao napad na odbornika PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Smilju Babić Moravac, ili kao „čista konstrukcija“. U svakom slučaju, poruka je autentična, a bivši član PDP-a i blizak prijatelj vrha partije Jovo Kalaba je član CIK-a i radi na tome da se izbori u Republici Srpskoj ponište.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

“UPITNA PLATA“ za radnike Gradske uprave Grada Bijeljina!?

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje upitno je da li će radnici Gradske uprave Grada Bijeljina dobiti...

SKUPŠTINA SRPSKE, prvog decebra: Izbor delegata u Dom naroda BiH i u Vijeće naroda RS

Prva posebna sjednica NSRS u četvrtak Prva posebna sjednice Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da bude održana u...

Šta donosi promjena na čelu PDP: Stanivuković (ne)će u simbiozu s Dodikom

Izborni Sabor PDP na kojem bi ta stranka trebalo da dobije novog predsjednika biće održan na proljeće sljedeće...

Šta otkrivaju presude za seksualno nasilje u BiH: Žrtve silovanja na udaru NEČASNIH SUDIJA I TUŽILACA

Silovanje se u BiH još uvijek smatra krivičnim djelom drugog reda, iako je to teški zločin, sa trajnim...