Smijenjena direktorica “Krajina osiguranja“, a nije naveden razlog!

Datum:

Share post:

„Krajina osiguranje“ je o kadrovskim promjenama obavijestila Banjalučku berzu navodeći da je Upravni odbor Bobara imenovao 27. marta za vršioca dužnosti direktora ove osiguravajuće kuće.

Upravni odbor prethodno je razriješio v.d. direktoricu „Krajina osiguranja“ Miru Teodorović, ali nije poznato iz kog razloga.

Upravni odbor prihvatio je i Gajićevu ostavku koju je podnio još 7. decembra prošle godine. Kao razlog za ostavku Gajić je naveo to što mu u Ministarstvu finansija RS, na čiji je prijedlog imenovan u UO, ističe Ugovor o radu.

„Krajina osiguranje“ završilo je prošlu godinu sa gubitkom od 1,26 miliona KM čime je drastično pogoršalo prošlogodišnji rezultat kada je bilo u minusu od 370.273 KM.

TESTNA REKLAMA

Prošlogodišnjim minusom ovo osiguravajuće društvo, kojim upravlja Republika Srpska, povećalo je akumulirani gubitak na šest miliona KM.

„Krajina osiguranje“ godinama se suočava sa poteškoćama u poslovanju, a potpuni sunovrat počeo je nakon što su krajem 2015. godine njegovi većinski vlasnici postali Amerikanci indijskog porijekla Naven Aggarwal i Gupta Neete.

Upravljanje ovim društvom preuzela je Investiciono-razvojna banka RS kao najveći pojedinačni akcionar.

​Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...