Slovenačka delegacija posjetila bijeljinsku Bolnicu

Datum:

Share post:

Delegacija iz slovenačkog pobratimskog grada Žalec, predvođena gradonačelnikom Jankom Kosom, posjetila je danas JZU Bolnica “Sveti vračevi”. Gosti su imali priliku da razgledaju bolnicu te da se upoznaju sa zdravstvenim kapacitetima i razvojnim ciljevima ove zdravstvene ustanove.

Tokom posjete, direktor bolnice, profesor dr Zlatko Maksimović, obišao je sa gostima sva odjeljenja i službe, gdje su ih načelnici odjeljenja i službi ukratko upoznali sa uspjesima.

Direktor je istakao da se u ovoj bolnici mnogo ulaže u ne samo u opremu već i u kadar, a to je preduslov za dalje napredovanje i razvijanje.

TESTNA REKLAMA

Gradonačelnik ovog slovenačkog grada, Janko Kos, pohvalio je rad menadžmenta bolnice i napravio je paralelu sa nekim slovenačkim bolnicama.

– Nismo očekivali da ćemo zateći ovakve uslove rada, najbolju i najsavremeniju opremu… Razgovarali smo sa menadžmentom i ljekarima bolnice, koji su bili otvoreni prema nama. Ova posjeta i razgovor sa direktorom Maksimovićem pružaju nam velike mogućnosti za saradnju, dodao je Kos.

Dr Hana Šuster Erjavec, direktorica Zdravstvenog doma dr Jožeta Potrate poželila je menadžmentu bolnice mnogo uspjeha u daljem radu i istakla da se nada da će u što skorije vrijeme imati priliku da uzvrate gostoprimstvo i razmijene iskustva.

Delegacija koju su još činili gradonačelnikov zamjenik Roman Virant i Stojan Praprotinik, direktor Razvojne agencijen GIZ Žalec, pohvalila je opremljenost, menadžment i rad ove zdravstvene ustanove.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...