Naša stranka, SDS, bila je i ostala i uvijek će biti prije svega državotvorna i to mnogo govori o nama koji smo joj bili i ostali vjerni, poručila je Cvjetana Dragonjić, potpredsjednik ugljevičkog odbora Srpske demokratske stranke. 
Dragonjićeva je čestitala svim članovima SDS-a krsnu slavu Svete apostole Petra i Pavla i zahvalila na svemu što čine za društveni progres i Republiku Srpsku. 
-Za sve nas i danas vjernost našoj stranci je vjernost prema našoj Republici Srpskoj i našem narodu ali i načelima demokratije za koju su se prethodne generacije članova i funkcionera SDS-a izborili stvarajući višestranački sistem i ukidajući višedecenijsko partijsko jednoumlje-rekla je Dragonjićeva.
Ogromne tekovine SDS, upozorava Dragonjićeva obavezuju sve članove da budu i danas čvrsti i stameni u svom stranačkom radu i stavovima. 
-Bogu hvala i čvrsti smo i stameni. Sprovodeći programska opredjeljenja SDS-a radimo ono što je najbolje, najvažnije i najdragocjenije za naš narod i našu Republiku Srpsku. Samo tako ćemo biti i ostati na pravom putu-navela je Dragonjićeva. 
Zahvalivši se svim članovima na ljubavi prema SDS-u, Republici Srpskoj i Ugljeviku, Dragonjićeva je poručila: 
-Hvala vam za sve ono što zdušno činite u djelanju za SDS jer je to uvijek i zalaganje i požrtvovanje za svakog našeg čovjeka posebno za one kojima je najpotrebnija pomoć ali povrh svega za prosperitet Ugljevika i očuvanje naše teško mukom stečene Republike Srpske u čije temelje je ugrađen 301 život naših sugrađana div-junaka kojima smo vječno zahvalni i dugujemo im poštovanje na mnoga ljeta-poručila je Dragonjićeva. 
Ova Ugljevičanka kao direktorica Doma zdravlja bilježi uspjehe i pozitivno poslovanje od kako se nalazi na čelu ove zdravstvene ustanove. Dragonjićeva je pokazala i stalno pokazuje svojim predanim radom šta sve, danas, žena može da učini, ako zna, hoće i želi. 
Na prijedlog zaposlenih Doma zdravlja Ugljevik u povodu krsne slave ove podmajevičke opštine uručena joj je Zlatna značka opštine Ugljevik, jedno od ovdašnjih najviših uzdarja. Predsjednica je Udruženja žena „Rudar“ koje je osnovano prije pet godina u Ugljeviku i već teško da može da pobroji sve značajne akcije, koje su ove članice organizovale, prije svega humanitarne, ali i sve ono što čine u borbi za rodnu ravnopravnost koja je u ugljevičkom kraju za desetku.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име