SLAVKO PETROVIĆ TRENER FK”Radnik”: Sve je u rukama pravosudnih institucija

Datum:

Share post:

Nakon što je prije tri dana trener FK Radnik, Slavko Petrović fizički napadnut na Gradskom stadionu u Bijeljini, za Arena televiziju je danas potvrdio da je sada slučaj u rukama pravosudnih organa, jer je protiv napadača podnio krivičnu prijavu.
 

Šef stručnog štaba Radnika Slavko Petrović koji je u subotu predveče na stadionu bijeljinskog premijerligaša prvo fizički napadnut, a zatim mu je prislonjen pištolj u stomak, kaže  da je cijela priča pomalo medijski prenapumpana i navodi kako je napad na njega bio glavna vijest u čak 12 država. Neki su izvještavali i kako je teško ranjen. Za Arena televiziju je izjavio da je slučaj sada u rukama njegovog advokata i pravosudnih institucija.

Incident se dogodio nakon što je Petrović upozorio posjetioce koji su prostor Gradskog stadiona koristili kao poligon za rekreaciju da to nije dozvoljeno. Međutim, iz potpuno bezazlene situacije nastala je prava drama. On tvrdi da sa napadačem, koji će odgovarati za nanošenje tjelesnih povreda, nikada nije pričao iako ga je često viđao u kafani na stadionu.

Petrovićeve kolege ocjenjuju da je on uvijek stadion smatrao svojom drugom kućom i na njemu provodio daleko više vremena nego preostale njegove kolege. Pitaju se da li će ovaj napad biti zataškan i hoće li se preći preko njega. I sam Petrović nam potvrđuje da je dobio veliku podršku mnogih klubova, trenera i prijatelja širom Evrope.

Podržali su ga i čelnici Radnika, te  navijačka grupa “Incident” koji su u saopštenju naveli da Petrović kao dokazan sportski radnik, nije zaslužio da mu se dogodi ovakva neprijatnost. Nažalost, ovo je drugi put, da smo se kao sredina u kojoj živimo, ogriješili o gospodina Petrovića, naveli su u saopštenju navijači FK Radnik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mirić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...